Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu prezintă dovezi prin care arată că Primăria Capitalei a avut bani dar nu a plătit subvenţia pentru termoficare

gov.ro
Florin Cîțu

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu precizează că Primăria Capitalei a avut bugetul necesar pentru plata subvenţiei la transport şi termoficare însă a deturnat banii pe alte „proiecte”, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

PMB a bugetat banii pentru plata subvenţiilor şi anume 1,4 miliarde lei la transport 1.4 miliarde lei şi 935 de milioane lei la energie termică, însă nu a plătit aceste sume.

„DOVADA- PMB a avut bani pentru plata subvenţiilor dar a deturnat destinaţia banilor! PMB a bugetat banii pentru plata subvenţiilor: transport 1.4 miliarde lei; energie termică 935 milioane lei.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Veniturile încasate de primărie, aşa cum au fost bugetate, au fost de 99% la 30 septembrie 2020. Prin OUG 135/2020 am pus la dispoziţia primăriilor încă 1 miliard de lei pentru plata facturilor restante”, a scris Florin Cîţu marţi pe Facebook, ataşând şi un document în acest sens.

Ministrul Finanţelor Publice a adăugat că banii care trebuiau folosiţi pentru subvenţii, însă au fost cheltuiţi pe alte proiecte au dus la falimentul RADET şi ELCEN.

Citește și: De aproape 20 de ori, în opt ani, a avut 'CONFERENȚIARUL' Baranga șansa de a pune punct infracțiunii de înșelăciune - Detaliile cazului

„Primăria Bucureşti a avut bani, a bugetat subvenţia dar nu a plătit subvenţia. Cel mai grav şi penal, banii bugetaţi pentru subvenţie au fost cheltuiţi pe alte «proiecte».

Acest mod de «lucru», de fapt furt pe faţă, a falimentat RADET, ELCEN etc şi a îmbogăţit firmele de casa ale celor care au adminstrat Bucureştiul în ultimii ani. Vinovaţii vor răspunde! V-am promis”, a conchis Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.