Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională este în discuții cu alți 12 parlamentari ALDE și Pro România

Forta Nationala
Forta Nationala

Grupul parlamentar Forța Națională se consolidează. După ce săptămâna trecută la acest grup și-au anunțat adeziunea deputatul independent Remus Borza și 4 parlamentari ALDE, zilele acestea Forța Națională este pe cale de a se întări cu alți membri.

Vezi și: Se apropie marea ciocnire - Trupele lui Bashar al-Assad se apropie de frontiera turcă

Remus Borza, cel care a lansat Forța Națională, poartă în prezent discuții cu 12 parlamentari interesați să treacă la acest grup. Potrivit informațiilor de care dispunem, cei 12 parlamentari provin de la ALDE și Pro România.  Negocierile sunt într-un stadiu avansat și s-au purtat inclusiv în acest weekend.

Surse apropiate de aceste discuții ne-au declarat că unul din motivele pentru care mai mulți parlamentari au decis să intre în negocieri cu Remus Borza este faptul că Forța Națională se proiectează ca un partid de centru, deschis pentru un dialog atât cu partidele de dreapta, cât și cu PSD.

Anume acest statut, îi permite partidului lansat de Remus Borza să se constituie într-o forță politică cu șanse mari de afirmare în 2020, respectiv de participare la guvernare după alegerile parlamentare de anul viitor. Sursele citate mai menționează faptul că acest transfer dinspre ALDE și Pro România către Forța Națională se va intensifica, dacă formațiunile conduse de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu nu vor reuși să intre în noul Guvern pe care îl negociază în prezent PNL și Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.