Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: În sectoarele 2, 5, 6 sunt probleme cu apa caldă și căldura. Ce fac primarul, ministrul Energiei, premierul? Poze de campanie

calorifer

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat joi că în sectoarele 2, 3 și 6 din București sunt probleme cu apa caldă și căldura, deși în campania pentru alegerile locale susținătorii candidatului dreptei, Nicușor Dan, au promis remedierea situației.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

„In campania pentru locale s-a spus ca daca va castiga candidatul dreptei, din 28 septembrie va fi si apa calda si caldura fara niciun fel de intrerupere. Eu vin din strada, in sectorul 2, 5, 6, sunt in continuare probleme cu apa calda si caldura. In celelalte sectoare au fost dificultati in zilele anterioare. CET Grozavesti care apartine de ELCEN deci de Guvernul Romanie nu functioneaza la capacitate maxima. Ce face primarul? Nimic. Taie panglici. Ce face ministrul Energiei? Nimic. Ce a facut premierul Orban? Nimic. Toti fac poze de campanie si le cer romanilor sa mai aiba putintica rabdare. Dupa pacaleala de la locale acum au venit celelalte minciuni din campania de la parlamentare, li se primite romanilor un trai mai bun peste noapte”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.