Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gândaci în alimente, frigider murdar, cu rugină, și alimente expirate, găsite de inspectorii OPC într-un magazin din Constanța

gandaci

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța au închis temporar un magazin alimentar din oraș, în care au găsit gândaci în mâncare, frigider cu rugină, ustensile vechi, mizerie şi produse expirate, anunță MEDIFAX.

Citește și: Rareș Bogdan îi toacă mărunt pe liderii PSD: Acestor biete viețuitoare li se pare o chestiune firească .

Magazinul verificat se află în zona Km 4-5 și a fost închis temporar, iar inspectorii au aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei, dar și două avertismente. De asemenea, au fost retrase de la comercializare produse alimentare în valoare de 288 lei.

Potrivit CJPC, frigiderul magazinului era murdar, plin de rugină, ustensilele folosite erau vechi, unele produse erau expirate, iar în unele alimente au fost găsiți gândaci.

Citește și: A apărut dovada! Documentul care lovește direct în Viorica Dăncilă

Inspectorii OPC Constanța au decis și oprirea temporară a activității unui bistro și amendarea proprietarilor cu 7.000 lei, după ce au descoperit practici comerciale incorecte, cât și proceduri nesigure care pot să afecteze viața, sănătatea și securitatea consumatorilor.

În cazul bistroului, inspectorii au mai decis și retragerea de la comercializare a aproximativ 11 kg de produse alimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.