Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GLORIILE sportive ale României, mesaje EMOȚIONANTE de Ziua Națională: Gică Hagi, Nadia Comăneci și Gică Popescu, îndemnuri pentru români

spynews.ro
nadia comaneci

Sportivii celebri ai României au transmis mesaje pe Facebook de Ziua Națională. Ei le-au urat românilor la mulți ani și i-au îndemnat să-și iubească țara.

Cel mai bun fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi, i-a îndemnat pe români să nu-și uite originile.

„La mulți ani România și tuturor românilor! Oriunde vă duce drumul vieții în această lume, nu uitați că sunteți români! Happy National Day”, a scris Gheorghe Hagi pe Facebook.

Tot pe Facebook a transmis un mesaj și colegul lui Hagi din Naționala de Aur a României, Gheorghe Popescu, conform Mediafax.

Citește și: SCANDAL la Arcul de Triumf: Codruța Cerva SE CEARTĂ cu jandarmii care vor să o AMENDEZE/ Un fost militar s-a DEZLĂNȚUIT

„Trecutul ne-a încercat, prezentul o face și el, dar rămâne datoria noastră să sperăm, să construim și să luptam pentru un viitor mai bun. Unii vor să fugă de tine, alții te blamează, dar toți te iubesc. Acum ori niciodată și mai mult decât oricând: La mulți ani, România! La mulți ani liniștiți, fericiți și reușiți! Semnat: un român care n-o să te părăsească”, scrie în mesajul marelui fotbalist.

Nadia Comăneci, gimnasta de 10 a României, le-a transmis românilor un mesaj video înregistrat în America.

„Românie dragă, mi-e dor de tine și de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Națională a României. De aici, de departe, vă transmit multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie și să ne revedem în țară curând. La mulți ani dragi români, la mulți ani România”, a transmis Nadia Comaneci, prin intermediul unui mesaj video postat pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.