Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grammy2021/ Justin Bieber a câştigat un Grammy la o categorie dedicată muzicii country

Independent.md
Justin Bieber

Justin Bieber a câştigat duminică seară un premiu Grammy la categoria cea mai bună interpretare a unei piese country pentru un duo/formaţie, pentru colaborarea cu duetul Dan + Shay la piesa "10,000 Hours", transmite DPA preluat de agerpres.

Citește și: Mircea Dinescu, dezvăluiri rușinoase despre Gabriel Liiceanu: A refuzat să fie dizident de frică. După 1989 a primit de la SRI plocoane


Starul de origine canadiană, în vârstă de 27 de ani, a luat decizia de a nu participa la ceremonia din acest an după ce s-a alăturat corului de critici la adresa Recording Academy.

Justin Bieber a câştigat primul său Grammy în 2016, impunându-se la categoria dedicată muzicii dance cu piesa "Where Are U Now", în colaborare cu Diplo şi Skrillex.

Anul acesta a mai fost nominalizat la categoriile cel mai bun album pop - "Changes" - şi cea mai bună interpretare pop solo cu piesa "Yummy" de pe acest album.

În luna noiembrie, Bieber a criticat procesul de nominalizare pentru premiile Grammy într-o postare pe Instagram, acuzând The Recording Academy pentru lipsă de transparenţă.

"Changes a fost şi este un album R&B. Nu este recunoscut ca un album R&B, ceea ce mi se pare foarte ciudat", scria el.

Un alt muzician, The Weeknd, a declarat că nu înţelege de ce nu a primit nicio nominalizare, chiar dacă hitul său "Blinding Lights" a cucerit topurile de specialitate.

Justin Bieber a câştigat şi un Grammy latino în 2017 pentru remixul la "Despacito" alături de Luis Fonsi şi Daddy Yankee.

La rândul lor, Dan + Shay mai au în palmares două premii Grammy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.