Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎCCJ a DECIS - Radu Mazăre, condamnat la 9 ani/ Cristian Borcea se întoarce în închisoare pentru 5 ani

mazare

ÎCCJ a decis, joi seara, condamnarea lui Radu Mazăre la 9 ani si a lui Cristian Borcea la 5 ani de inchisoare, in dosare retrocedarilor ilegale de terenuri. Decizia este definitiva, fiind luata de un complet de 3 judecatori condus de Ionuț Matei.

Vezi și: Victor Ciutacu, către Lia Olguța Vasilescu: 'Ce vrea să insinueze, că sunteți cam curvă?' - Răspunsul deputatei PSD

La ultimul termen, procurorii DNA au cerut 15 ani pentru fostul edil din Constanta.

In dosar apare si Nicuşor Constantinescu.

Initial, pe fond, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Radu Mazare la 4 ani cu suspendare, pe Nicusor Constantinescu la 3 ani cu suspendare, Cristian Borcea fiind achitat.

Citeste si Ce i-a spus Viorica Dăncilă lui Frans Timmermans despre OUG privind completurile de 5 judecători - Niciodată o lege nu o dai pentru cineva

Radu Mazare este in prezent in Madagascar, iar Cristian Borcea este liber, dupa ce a fost eliberat conditionat in urma cu cateva luni.

Potrivit DNA, în perioada noiembrie 2002 - iulie 2005, membrii comisiei de aplicare a Legii 10/2001, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, cu ştiinţă, au soluţionat în mod defectuos o serie de cereri de restituire de terenuri, în scopul obţinerii de avantaje patrimoniale care s-au materializat în dobândirea de către ei sau de către persoane din anturajul lor a proprietăţii asupra unor mari suprafeţe de teren la care nu aveau dreptul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.