Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, despre organizarea alegerilor: 'Guvernul îi va sancționa și va lua toate măsurile necesare împotriva celor care au greșit'

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, Ilan Laufer, susține că avem nevoie urgent de un proiect de lege care să le faciliteze românilor posibilitatea de a vota la alegeri.

Citește și: Prima criză post-Dragnea: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici au venit de urgență în Parlament

„Am avut ieri ocazia să particip la ședința Biroului Permanent Național, ședința în care mi s-a oferit oportunitatea de a lua cuvântul și de a face posibilă transmiterea unui mesaj foarte important.

Am abordat temea romanilor din diaspora si modul in care a decurs procesul de votare. Consider ca indifernent de culoarea politică pe care romanii aleg să și-o valideze prin acțiunea votului, avem nevoie urgent de un proiect de lege, bazat pe o ampla consultare, care să le faciliteze și să le asigure într-un mod sigur și transparent organizarea și desfășurarea votului la distanță.

Guvernul României are o mare responsabilitate față de toți cetățenii țării și sunt convins că in perioada imediat urmatoare va face o analiza, îi va sancționa și va lua toate măsurile necesare împotriva celor care au greșit și care nu au făcut posibilă buna funcționare a exercitării votului în diaspora”, a precizat pe Facebook Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.