Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE Ministrul Sănătății transmite, live, pe pagina de Facebook a instituției, momentul în care vaccinează un tânăr

Ioana Mihăilă vaccinare

Ioana Mihăilă duce mai departe modalitatea de promovare a sa cu noi metode! Mihăilă s-a dus în Bihor și s-a implicat în campania de vaccinare. Desigur, nu pentru că nu ar fi fost medici și prea mulți doritori de vaccin anti-COVID-19, ci pentru imagine.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a mers la un cabinet al unui medic de familie din Oșorhei și a vaccinat un tânăr. Ministrul nu a reușit să se descurce fără ajutor. Un alt medic i-a preparat seringa cu vaccinul administrat. Toată operațiunea de PR a fost transmisă în direct pe pagina de Facebook a instituției pe care Ioana Mihăilă o conduce.

La final, ministrul şi tânărul şi-au mulţumit reciproc, iar tânărul a primit adeverinţa de vaccinare şi o insignă cu mesajul "M-am vaccinat”. Nu se știe dacă Mihăilă a mai vaccinat vreo altă persoană în afara tânărului.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, Ioana Mihăilă are programată şi o vizită la centrul de vaccinare drive-thru deschis în parcarea unui centru comercial din Oradea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.