Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lavrov continuă saga acuzațiilor la adresa Occidentului: 'Instinctele colonialiste nu au dispărut' / Dmitri Medvedev avertizează Ucraina

News.ro
Serghei Lavrov

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a susţinut vineri că ţările occidentale încă mai au ''instincte colonialiste'', transmite EFE, conform AGERPRES.

"Crimele colonizatorilor nu se prescriu şi privează pentru totdeauna elitele occidentale de dreptul de a aspira la orice fel de leadership moral, în special pentru că instinctele colonialiste nu au dispărut'', a apreciat Lavrov cu prilejul unei reuniuni a Comisiei pentru afaceri internaţionale a partidului Rusia Unită, la guvernare.

Potrivit şefului diplomaţiei ruse, consecinţele colonialismului şi "manifestările sale moderne" sunt unele dintre principalele motive ale profundelor dezechilibre în dezvoltarea statelor lumii".

Dmitri Medvedev avertizează Ucraina

La rândul său, fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, care este în prezent vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse şi supervizează o comisie guvernamentală asupra producţiei de armament a complexului militar industrial rus, a declarat că "pe Ucraina o aşteaptă destinul trist al altor colonii" ale Occidentului, care au fost aruncate "la coşul de gunoi al istoriei".

Medvedev, ''celebru'' pentru mesajele sale incendiare de pe Telegram împotriva Occidentului, a dat asigurări că Kievul va trebui ''să plătească cu vârf şi îndesat'' pentru ajutorul pe care îl primeşte în prezent de la aliaţii săi.

"Occidentul se pricepe de minune să ducă la moarte ţările sale cobai", a adăugat Medvedev, care i-a comparat pe aliaţii Kievului cu "doctorul Mengele", supranumit "Îngerul morţii", fost medic nazist la lagărul de concentrare de la Auschwitz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.