Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vaccinat cu 3 doze! M-am infectat. Nu-mi vine să cred! Ce să fac? Mă simt ca şi cum mi se desprinde carnea de pe os,a scris laureatul Nobel pentru Pace din 1983

walesa

Lech Walesa, simbol al luptei împotriva regimului comunist în Polonia în anii '80, a anunţat vineri că a fost depistat cu COVID-19, relatează AFP.

"M-am infectat. Nu-mi vine să cred", a scris pe Facebook laureatul Premiului Nobel pentru Pace în 1983 şi fost preşedinte polonez, în prezent în vârstă de 78 de ani.

În ciuda celor trei doze de vaccin, "în primul rând mă doare capul, în al doilea rând nu mai reuşesc să mă încălzesc, iar în al treilea rând mă simt ca şi cum mi se desprinde carnea de pe os", a precizat Walesa.

"Ce să fac?", şi-a încheiat el mesajul.

Fostul lider carismatic al mişcării sindicale Solidaritatea care a contribuit, în 1989, la căderea paşnică a regimului comunist în Polonia suferă în special de probleme cardiace.

Lucrând ca electrician pe şantierul naval din oraşul portuar Gdansk, Lech Walesa a contribuit la bulversarea blocului comunist preluând conducerea mişcării greviste a 17.000 de muncitori de pe şantierele navale în 1980.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.