Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PSD: Votez pentru anticipate indiferent de decizia partidului

psd

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat într-o conferinţă de presă, joi, că votează pentru alegeri anticipate indiferent de decizia partidului, dacă se va pune problema unui astfel de demers, potrivit Agerpres. În opinia lui Stan, în condiţiile unei "proaste guvernări" liberale şi a faptului că PSD este creditat în sondaje în prezent cu 30-32%, un astfel de examen ar reprezenta un bun prilej pentru ca social-democraţii să-şi demonstreze forţa politică.

Citește și: VIDEO Adio, anticipate? Ludovic Orban a scăpat porumbelul .

"Sunt de acord cu alegerile anticipate şi votez indiferent de decizia partidului, pentru că pentru PSD reprezintă o bună ocazie de a-şi demonstra forţa", a spus Stan.

Pe de altă parte, întrebat dacă va demisiona din funcţia de preşedinte al organizaţiei, după ce PSD a pierdut alegerile prezidenţiale în judeţul Suceava, senatorul Stan a spus că nu va lua o astfel de decizie, iar rezultatele alegerilor vor fi analizate fără a se pune problema aplicării de sancţiuni celor care nu s-au implicat suficient sau celor care au făcut campanie pentru candidatul PNL.

''Trebuie să fie disciplină în partid, dar nu excludem pe nimeni, pentru că aşa s-a decis. A fost un singur primar de-al nostru, de la Păltinoasa, care a făcut campanie pentru Iohannis, cel puţin aşa a spus el'', a arătat Stan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.