Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT: Război în Ucraina: Alertă aeriană în Ucraina, explozii la Kiev - Rușii au lansat rachete de pe bombardierele Tupolev din Marea Caspică

opinion.no
razboi ucraina

Sistemele rusești de apărare aeriană din regiunea Leningrad nu sunt proiectate pentru a proteja regiunea împotriva atacurilor, afirmă Institutul pentru Studiul Războiului (ISW). Terminalul companiei ruse de gaze naturale Novatek a luat foc în regiunea Leningrad, lângă Sankt Petersburg. Incendiul a fost rezultatul unei operațiuni planificate de către Serviciul de Securitate al Ucrainei, potrivit unei surse anonime.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina

 

UPDATE 23 ianuarie, ora 12.42: Ucraina lovește masiv în Belgorod - 12 atacuri în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, forțele militare ucrainene au atacat cu drone și drone-kamikadze regiunea Belgorod de nu mai puțin de 12 ori, a fost rănită o persoană, a comunicat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, notează Ria Novosti, potrivit Rador Radio România.

Detalii aici

content-image

UPDATE 23 ianuarie, ora 9.13: Alertă aeriană în Ucraina, explozii la Kiev - Rușii au lansat rachete de pe bombardierele Tupolev din Marea Caspică

A fost declarată o alertă aeriană pe întreg teritoriul Ucrainei. Aviația strategică rusă a lansat rachete de croazieră, relatează RBC-Ucraina citând Forțele Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene.

Detalii aici

content-image

UPDATE 23 ianuarie, ora 06.15: Nu doar că se împacă, dar Polonia și Ucraina vor avea producție comună de armament

Liderii Poloniei şi Ucrainei s-au angajat luni să-şi rezolve disputele politice care au perturbat alianţa lor esenţială în timpul războiului şi au convenit să stimuleze cooperarea în domeniul apărării, în timp ce agresiunea Rusiei în Ucraina se apropie să intre în al treilea an.

Zelenski a anunţat în discursul său nocturn că Polonia şi Ucraina vor produce arme în comun, dar nu a dat detalii. Pe de altă parte, el a recunoscut că există probleme "serioase" cu mediul de afaceri din Ucraina şi a preconizat că o soluţie va fi dată în Consiliul de Securitate şi Apărare al ţării, informează news.ro.

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 23 ianuarie, ora 06.10: Opozantul rus Aleksei Navalnîi dezvăluie la ce metodă de tortură este supus în fiecare dimineaţă la ora 5:00 - VIDEO

Aleksei Navalnîi, care se află în detenţie, s-a plâns că a fost otrăvit, agresat şi privat de îngrijiri medicale adecvate, dar luni a dezvăluit că se confruntă cu o nouă provocare: este forţat să asculte un celebru cântăreţ de muzică pop pro-Putin, la ora 05:00 în fiecare dimineaţă, relatează Reuters, citat de news.ro.

Navalnîi, în vârstă de 47 de ani, un fost avocat care a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani prin faptul că a ironizat elita preşedintelui Vladimir Putin şi a adus acuzaţii de corupţie pe scară largă, se află în prezent într-o închisoare aflată la aproximativ 60 km nord de Cercul Polar.

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 23 ianuarie, ora 02.00: Război ca în urmă cu un secol - Invazie de șobolani pe frontul din Ucraina

Șobolanii și șoarecii au infestat liniile de front din Ucraina, răspândind boli și creând condiții grele pentru soldați. Infestările au început să se intensifice în toamna anului trecut, când vremea rece a atras rozătoarele în căutare de căldură, notează Mediafax.

În plus, războiul a dus la acumularea de deșeuri și cadavre, care oferă o sursă de hrană și apă pentru rozătoare.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.