Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mara Mareș, text ELOGIOS înainte de congres despre Florin Cîțu: 'Îi admir curajul. Este cel care va aduce această schimbare de generații'

mara mares

Mara Mareș, șefa tineretului de la PNL, încearcă înainte de congresul PNL de sâmbătă să explice de ce Florin Cîțu trebuie ales la șefia Partidului Național Liberal.

Mareș este cea care și-a sters postările de pe Facebook în care își manifesta prețuirea, admirația și susținerea față de Ludovic Orban, omul care a sprijinit-o inițial în partid. Acum că este în tabăra premierului Cîțu, Mareș a ales să scrie un text laudativ despre acesta, tot pe Facebook. Doar că efectul a fost unul fix invers, iar reacțiile internauților au fost critice la adresa ei.

„Faptul că îl susțin pe Florin Cîţu nu este un secret. Este o decizie asumată, clar și fără rețineri. Din prima clipă.

Simt nevoia unui schimb de atitudine, abordare, mentalitate și viziune, și știu că Florin este cel care va aduce această schimbare de generații.

Chiar dacă am fost un actor pe scena ei, nu m-am regăsit și nu mă regăsesc în politica veche: lupte oarbe și surde, atitudini retrograd-conservatoare, compromisuri privind pasarea vinovăției, demonizarea competitorilor, amânarea luării unor măsuri structurale, la nesfârșit.

Asta nu înseamnă că nu știu că politica este o scenă de luptă deschisă, sau că am dat înapoi ori nu mi-am asumat confruntări, atunci când am fost nevoită. Doar că, undeva, îmi place să cred că pentru aceste lupte există perioada de campanie electorală, iar în restul timpului putem să și construim.

Deși sunt tânără, simt că timpul este scurt în raport cu cât de mult avem de lucru pentru a moderniza această țară. Așa că îmi doresc, pentru anii dintre campaniile electorale, să duc o luptă în care să mă regăsesc. O luptă pentru a găsi și trimite oamenii potriviți în locurile potrivite, o luptă pentru a pune în practică cele mai bune idei și proiecte, o luptă pentru toleranță și bun simț, o luptă pentru rezolvarea problemelor. O luptă din care România câștigă!

Fără dramă, fără patos excesiv, fără retorică de natură să inflameze, fără mesianism. Cu dezbateri așezate și transparente, dialog, înțelegerea problemelor, formularea soluțiilor, luarea deciziilor și respectarea calendarului de implementare. Acesta este vibe-ul generației mele, o generație care luptă pentru a lăsa ceva în urmă începând de azi, nu de peste 30 de ani de acum.

De aceea îl aleg pe Florin Cîțu. Pentru că nu cade în capcana dramoletelor și a conflictelor consumatoare de timp, iar atunci când se pune pe treabă, nu apasă pe frână indiferent de cât de tare se zvârcolesc unii sau alții. Florin știe că niciodată nu va putea mulțumi pe toată lumea, și nu se va lăsa împiedicat de o minoritate care, în fond, reprezintă rezistența la schimbare.

Îi admir curajul și mă regăsesc în abordarea sa practică si pragmatică, motiv pentru care îl susțin pentru a deveni viitorul Președinte al Partidului Național Liberal”, a spus Mara Mareș, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Florin Cîţu a numit-o pe şefa organizaţiei de tineret a PNL, Mara Mareş, în funcţia de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, potrivit deciziei publicate în luna februarie 2021, în Monitorul Oficial. Mara Mareş, în vârstă de 28 de ani, fiica consilierului judeţean al PNL, Ioan Mareş, a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020.

În 2017, Mara Mareş a fost aleasă, cu scandal, la conducerea organizaţiei de tineret a PNL. Mara Mareș mai este numită și „prințesa cartofilor”, asta pentru că tatăl ei este un important om de afaceri. Consilier judeţean PNL şi fost preşedinte PDL Făgăraş, Ioan Mareş este un important cultivator de cartofi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.