DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Mengele s-a întors în România cu valiza de vaccinuri la subraţ

Citiţi cu atenţie rândurile următoare şi veţi înţelege că, dacă nu vrem să trăim ca sub un regim fascist, e vremea să ne opunem cu toţii Legii Vacinării Obligatorii.

În toată vâltoarea aceasta despre vaccinuri mai mult sau mai puţin conforme, de discuţii pro şi contra, şi mai ales în lupta de a demonstra că Big Pharma este pe cale să încalece România, am uitat să scriu despre un lucru foarte important: panica creată în jurul aşa-zisei şi recentei epidemii de pojar (sau rujeolă, spuneţi-i cum vreţi) a fost indusă artificial, folosindu-se ticălos pârghii psihologice de mare fineţe.

Focarul ce “a lovit” nord-vestul ţării, era prezentat ca un val ce va acoperi rapid România. Nu numai că nu a acoperit deloc Ţara, dar, printre cei 22 de morţi care aveau pojar, nici măcar unul nu a decedat din această cauză.

Când vine vorba să comunice aceste pierderi, toată vâlvătaia privind lipsa vaccinurilor şi obligativitatea acestora este brusc estompată şi se anunţă de către oficali, sec: „Au fost  înregistrate 22 decese, astfel: 6 în jud. Timiș, 5 în jud. Arad, 5 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 in jud. Călărași, 1 in jud. Satu Mare și 1 in București”. Şi gata. Pentru conformitate, iată mai jos cauzele din care au murit aceste persoane.

Repet, nici măcar una n-a murit numai de pojar.

- un bebeluș de 11 luni din Biled (Timiș) avea o boală genetică care nu permitea să se formeze anticorpi

- o fetiță de nouă luni din Curtici a ajuns la spital după ce, cu două zile înainte, bunica sa a refuzat internarea copilului, deși fetița a fost diagnosticată cu bronșită acută, hipotermie și rujeolă”

- o femeie în vârstă de 27 de ani din Arad era seropozitivă, fiind în tratament pentru HIV de mai mulți ani

- un băiat de 15 ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, el suferea de o boală congenitală metabolică – boala Niemann Pick – cu depozitare de structură lizozomală

- o fetiță de 1 an din Arad a murit la Secția ATI a Spitalului Clinic. Ea avea o serie de alte complicații, printre care insuficiență multiplă de organe și o distrofie musculară ca urmare a malnutriției, la vârsta de un an cântărind doar 6 kilograme

- o fetiță de 1 an și trei luni din județul Timiș avea malformații congenitale, ea suferind mai multe intervenții chirurgicale

- un copil de 1 an și două luni din Bocșa (Caraș-Severin) avea boli asociate, printre care și tuberculoză

- un băiețel în vârstă de trei luni avea rinichi polichistic bilateral, intoleranță alimentară multiplă, diaree intratabilă a sugarului

- un copil de 1 an și o lună a murit la Spitalul Județean de Urgență Craiova. El suferea de o boală autoimună, practic din cauza acestei afecțiuni sistemul lui imunitar nu mai funcționa

- un bebeluș de opt luni a murit la Timișoara avea bronhopneumonie, cu insuficiență respiratorie

- un bebeluș de 10 luni din Caraș Severin după necropsie, s-a aflat cauza morții: o hemoragie cerebrală, care a inundat centrul respirator

- un copil în vârstă de 1 an din Călărași era polispitalizat, cu afecțiuni multiple respiratorii și digestive, cu malnutriție

şi aşa mai departe!

Şi atunci cum să nu considerăm că totul a fost regizat de Big Pharma ca să intre populaţia în panică şi sub această presiune să fie votată în Parlament noua aberaţie numită Legea Vaccinării Obligatorii? Lege care ar trebui să înfunde puşcăriile de părinţi care ar fi avut tupeul să ceară să fie pe deplin informaţi despre ce conţine vaccinul, unde a fost fabricat, dacă este compatibil cu românii şi ce riscuri comportă atât vaccinarea, cât şi nonvaccinarea celor mici?

Eu spun că manipularea este mai mult decât clară. Big Pharma nu ţine cont decât de interesele ei, şi deloc de sănătatea populaţiei coloniei numită România.

În legătură cu această mizerabilă Lege a Vaccinării care ni se băgă pe gât, mai trebuie spus un lucru foarte important. În cadrul procesului de la Nurenberg, marele proces împotriva naziştilor, s-a adoptat şi Codul de la Nurenberg pentru etică medicală, cu 10 puncte.

Ei bine, Legea Vaccinării, în forma actuală, încalcă, înainte de alte prevederi mondiale, chiar primul punct al acestui Cod.

Acesta sună aşa: “Required is the voluntary, well-informed, understanding consent of the human subject in a full legal capacity.” (Este necesar consimțământul voluntar, bine informat, de înțelegere al subiectului uman într-o capacitate juridică deplină). Păi, dacă nu ni se explică nimic, şi nimeni nu poate fi tras ulterior la răspundere pentru aceasta, e limpede că Legea Vaccinării este de o teapă cu crimele judecate, înfierate şi condamnate la Nurnberg.

Este, atunci, firesc să spunem că Legea Vaccinării este, prin inconştienţă, o lege de sorginte naţional-socialistă adaptată la multiculturalismul-progresist de tip neobolşevic? Eu zic că DA!

Câtă vreme nu ni se oferă un maximum de informaţii, ni se neagă dreptul la a avea toate datele pentru a putea lua cea mai bună decizie, dar se propun măsuri coercitive în cazul refuzului vaccinării, e limpede: Mengele a reînviat şi îşi face de cap în România!

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.