Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, păpușa care dă din șolduri

nicusor dan

Vrând să le aducă mântuirea bucureștenilor și, mai nou, românilor, Nicușor Dan sfârșește într-un dans languros din buric în fața tehnocrației.

După fulminanta reușită de la locale, cu 25% pentru USB și 30% pentru sine, au fost destui răutăcioși care s-au mirat cum partidul hipsterilor a luat scoruri mult peste așteptări în unele cartiere rău famate ale Capitalei. Să fi pătruns curentul hipsteresc atât de adânc în măruntaiele Bucureștilor sau doar niște băieți de bine au îndesat niște voturi în sacul USB cu ajutorul clanurilor? Ipoteze, speculații...

Citiți și: Experimentul USB

Noile declarații ale lui Nicușor Dan, care se prosternează în fața lui Cioloș, îl invită în partid și promite să-l susțină chiar pentru un mandat de patru ani ca prim-ministru, nu mai lasă loc de îndoială.

Citiți și: Nicușor Dan îl vrea pe Cioloș în USR. Încă doi miniștri vizați/ VIDEO

Când ai în partid un om de calibrul lui Clotilde Armand, marea revelație a campaniei de la localele din 2016, pe punctul să câștige un mandat de primar la sectorul unu, tu, președinte de partid, te uiți peste gardul vecinului la un  „independent”, curtat în aceeași măsură de liberali? Ce să fie asta? Lipsă de experiență politică sau dans la comandă?

Ca să intri în Parlament cu un partid nou-nouț, poate mai mult decât vechile partide, ai datoria să propui niște nume pentru viitorul executiv.  Nu contează că o să iei doar 5% în alegeri, nu contează că tot băieții mari fac jocurile. Datoria ta în campanie este să-ți prezinți echipa USR.Dacă începi să-l curtezi pe Cioloș, premierul liberalilor și-al lui Iohannis (și al lui Dragnea, mai pe șest) înainte să fi început ostilitățile electorale, de ce te-ar mai vota cineva pe tine și nu PNL?

Citiți și: Ce vrea cu adevărat Dragnea de la Guvernul tehnocrat

Puteam să-l bănuim pe Nicușor Dan de inabilitate, fiind mai nou pe scena politică, dacă n-am observa că bezelele pe care le face lui Cioloș nu sunt așa recente. Ele au început imediat după locale, când s-a declanșat o campanie „ascunsă” la nivel mediatic sub deviza - „Cioloș premier și după parlamentare”.

Nicușor Dan face ce fac toți cei angajați în această campanie, bine coordonați din umbra de Unchiul Geppeto. El nu e inabil, e doar tras de sforicele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.