Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: 'Ieșim din politica de tip Moș Crăciun. Nu o să găsiți în lista de investiții multe lucruri pe care le-am anunțat în campania electorală'

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a declarat vineri că vrea ieşirea din politica de tip Moş Crăciun după care s-au derulat până acum discuţiile pe bugetul Capitalei, precizând că îşi doreşte că Primăria să iasă cu un buget realist după adoptarea celui la nivel naţional.

Vezi și: Tensiunea mocnește în PNL: 'Condamnăm atacurile publice, susţinem şi recomandăm ca problemele de natură internă să fie dezbătute doar în forurile statutare'

„Directorii propuneau mult, știau că se taie așa din pix și nu exista nicio coerență între lucrurile care se plăteau de la bugetul local. Chestiunea fundamentală este ceea ce vrem să facem cu orașul ăsta. (...) Din punct de vedere operațional, discuțiile pe buget vor continua marți și miercuri, în special cu instituțiile de educație și cultură din subordinea primăriei. Urgența este să ieșim cu un buget realist imediat după adoptarea bugetului național. Buget realist înseamnă cu venituri reale și nu 7 miliarde venituri imaginare. (...) Pentru că avem această dorință de a ieși foarte repede cu un buget după bugetul național, nu o să găsiți în lista de investiții multe lucruri pe care le-am anunțat în campania electorală”, a spus Nicușor Dan.

Edilul general a dezaprobat câteva dintre propunerile care au fost formulate în timpul discuţiilor privind bugetul, menţionând în acest sens acordarea a 25 de milioane de lei pentru noi statui în Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.