Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Penali, personaje expirate şi reciclate şi incompetenţi: noul guvern Dragnea III

Penali: da, PSD a blocat urmărirea penală împotriva Rovanei Plumb şi a lui Viorel Ilie, dar asta-i face şi mai vinovaţi, pentru că au profitat de poziţia lor politică pentru a se situa deasupra legii şi deasupra Constituţiei. Chiar fostul premier Tudose a spus despre Plumb că este "penală".
Expiraţi: Mai mulţi miniştrii pe care PSD i-a dat în şuturi afară, de exemplu Viorel Ştefan şi Ana Birchall, au fost reşapaţi, pomădaţi şi relansaţi. Personajul penibil care a dorit să impoziteze bacşişul, Orlando Teodorovici, a revenit la Finanţe. Plus: domnul Teodorvici s-a alăturat galeriei de demnitari ridicoli care se laudă că au găsit microfoane, dar nu ştiu cine îi urmărea. Domnul Teodorvici a declarat că a găsit un microfon - da, e incredibil - în lenjeria intimă!
Incompetenţi: La Economie a fost adus individul care a falimentat regia de apă nucleară din Drobeta Turnu Severin, Dănuţ Andruşcă. A fost dat afară chiar de către guvernul PSD pentru că, deşi băgase regia în faliment, avea un salariu de 20.000 de lei.
Şi, colac peste pupăză, odrasla unui comersant de alcool a fost pusă să se ocupe de problemele Tineretului din România. Cu asemenea exemple neruşinate de nepotism, desigur că tinerii români vor fi încurajaţi să rămână în ţară!
Sper ca opoziţia să găsească forţa să respingă această trupă de strânsură cu care condamnatul Dragnea vrea să conducă ţara.

Credeaţi că după guvernele Dragnea I şi II nu se poate mai rău? Iată că ne-am înşelat!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.