Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PÎCCJ favorizează infractorii?! USR a fost înființată prin fals și a participat la alegeri ilegal iar PÎCCJ încalcă NCPP?!

Inquam Photos / George Călin
usr cotroceni iohannis barna

PÎCCJ favorizează infractorii?! USR a fost înființată prin fals și a participat la alegeri ilegal iar PÎCCJ încalcă NCPP?! Întreb, nu dau cu parul!

Aștept de luni de zile să se facă dreptate. Până la capăt. Astăzi, Iohannis, uitând că este președintele tuturor românilor (din păcate), întrebat fiind dacă a discutat anul acesta cu cei din PNL și USR pentru o strategie electorală, a răspuns: „Da, obișnuiesc să discut cu politicieni și vor continua aceste discuții pe tot parcursul anului. Am provenit din PNL unde am fost președinte și în mod evident că voi colabora pentru pregătirea campaniei cu PNL, așa cum se cuvine”. „Lupta pe care o duce opoziția cu puterea este legitimă și sper că va fi încununată de succes”, a adăugat șeful statului....

Iar eu întreb: Acesta este motivul pentru care, de luni bune, PÎCCJ încalcă prevederile Noului Cod de procedură penală, tăcând suspect și abuziv?! Pentru că domnul Iohannis are o strategie electorală împreună cu USR?!

Domnilor, poate nu ați înțeles: plângerea este semnată și asumată de subsemnata, Cristiana-Irina Anghel.

V-a spus cineva că vă puteți juca?!

Vă informez, cu tot respectul: v-a dezinformat.

Eu nu mă joc, nu mă tem, nu tac, nu uit și nu iert. Ghinion.

Aștept până pe data de 9 februarie anul curent să demarați ancheta. Efectiv și cu celeritate. Altfel voi publica în media toate documentele. Și nu numai atât.

Nuuuuuu.... Nu este amenințare. Și nici șantaj. Este doar o ”punere în întârziere”... poate ați rătăcit dosarul... sau ați uitat de el...

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.