Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițistul mort marți seara nu mergea să dirijeze circulația, ci făcea parte din coloana lui Oprea

gabriel oprea

Bogdan Cosmin Gigina, poliţistul de 28 de ani de la Brigada Rutieră care a murit, marţi seara, după ce s-a prăbuşit cu motocicleta într-o groapă săpată în mijlocul drumului, ar fi făcut parte din coloana oficială a vicepremierului pentru securitate naţională, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Cel puţin aşa susţin surse judiciare că arată primele date ale anchetei. Agentul de circulaţie a fost avansat astăzi în grad, post-mortem.

Citește și: Noi acuzații la adresa lui Victor Ponta

Marţi seara, în jurul orei 19.00, poliţistul Bogdan Cosmin Gigina s-a prăbuşit cu motocicleta pe care se afla în misiune într-o groapă aflată pe strada Ştirbei Vodă din Capitală. Imediat la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, echipaje de poliţie şi o echipă de procurori.

Citește și: Digi24 a dat afară o prezentatoare: L-a întrebat pe Marian Munteanu dacă a fost la Mineriadă/VIDEO

Tânărul a fost dus de urgenţă la spital unde, în pofida eforturilor medicilor, s-a stins din viaţă. Între timp, la faţa locului au început cercetările care urmează să stabilească cum s-a petrecut accidentul. Astfel că, în timp ce purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei declara că Bogdan Gigina se întrepta către un post de fluidizare a traficului în momentul în care a căzut în groapa din mijlocul şoselei, martorii le declarau anchetatorilor că acesta făcea parte dintr-o coloană oficială.

Citește și: Un jurnalist, director de ziar, arestat pentru 30 de zile

Surse judiciare au declarat ulterior pentru adevarul.ro că tânărul poliţist făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

STIRIPESURSE.RO a făcut o cerere oficială în dimineața zilei de miercuri atât la Brigada Rutieră, cât și la Ministerul de Interne pentru a afla dacă polițistul făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea sau era, așa cum au sunat primele declarații, trimis în altă misiune.

Citește și: Adrian Năstase comentează punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu: E presiune publică și CEDO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.