Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Donald Trump l-a graţiat pe fostul consilier pentru securitate naţională Michael Flynn

foxnews.com
trump semneaza

Preşedintele american Donald Trump l-a graţiat, miercuri, pe fostul său consilier pentru securitate naţională Michael Flynn, care a recunoscut că a minţit FBI în timpul investigaţiei referitoare la implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, transmite Reuters preluat de news.ro

Vezi și: Clotilde Armand taie banii de la Educaţie

”Este o mare onoare pentru mine să anunţ că generalul Michael T. Flynn a fost graţiat în totalitate. Felicitări @GenFlynn şi familiei sale minunate, ştiu că acum veţi avea un Thanksgiving fantastic!”, a scris Trump pe Twitter.

Michael Flynn a pledat în 2017 vinovat de faptul că a minţit FBI cu privire la contactele sale cu ambasadorul rus la Washington Serghei Kisliak.

Publicaţiile Axios şi The New York Times (NYT) au scris, citând surse anonime, că Donald Trump ar intenţiona să-l includă pe fostul general Flynn într-o serie de graţieri pe care vrea să le acorde în ultimele zile ale preşedinţiei sale.

Întâlnirile secrete ale lui Michael Flynn cu fostul ambasador rus Serghei Kisliak la Washington, în decembrie 2016, înainte de învestirea lui Donald Trump, au reprezentat unul dintre elementele-cheie ale anchetei efectuate de către procurorul special Robert Mueller cu privire la o presupusă complicitate între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Rusia.

După mai bine de doi ani de anchetă, echipa lui Robert Mueller nu a găsit, însă, vreo probă care să arate existenţa unei complicităţi.

Michael Flynn a fost nevoit să demisioneze la doar 22 de zile după ce a devenit consilier în probleme de securitate naţiuonală al lui Donald Trump.

Trump a denunţat constant ancheta drept o ”vânătoare de vrăjitoare” politică şi a subliniat mereu că fostul general de armată şi fost director al Agenţiei de Informaţii a Apărării (DIA) este un ”om bun”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.