Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Buzăului ceartă o procuroare: 'Un minim simț profesional trebuia să-ți spună că e o tâmpenie'

stiridinsursebuzau.ro
Constantin-Toma

Primarul Buzăului, Constatin Toma (PSD), a continuat vineri, la Antena 3, să-și exprime nemulțumirea față de ancheta DNA privind reabilitarea unor bulevarde din municipiu.

Edilul afirmase joi, la un eveniment la care a participat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Corina Tudorache Stroe, că are „rugămintea” ca atunci când vin plângeri penale împotriva sa „să le cercetaţi cu mult mai multă atenţie”.

Constantin Toma a continuat vineri, la Antena 3:

„Ca primar, primesc foarte multe plangeri penale, dar aceasta a depasit niste limite. Au fost blocate pe finantare fonduri UE, riscam sa stam 3-4 ani de zile cu strazile incepute si neterminate. E vorba de cele mai mari strazi din municipiul Buzau si acest dosar s-a facut in baza unei plangeri anonime si facuta prin posta”.

Întrebat ce trebuia sa facă prim-procuroarea, primarul a afirmat:

  • „Sa verifice aceasta chestie si sa nu dea la DNA. Ne-am trezit cu aceasta bomba care blocheaza Buzaul. Pe o hartie igienica care vine la Parchet sa blochezi un proiect la Buzau? Un minim simt profesional trebuia sa iti spuna 'Bai, e o tampenie'”.

DNA Ploieşti a deschis în februarie 2022 un dosar penal in rem privind contractul de finanţare cu fonduri europene pentru reabilitarea bulevardelor Unirii şi Industriilor şi a străzii Transilvania din Municipiul Buzău. Contractul este în valoare de peste 88 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.