Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD spune că 'România merită mai mult', dar s-ar pregăti să aducă 500.000 de pakistanezi

imigratie

Așa cum scrisesem și într-un articol de acum câteva luni, partidele noastre se înghesuie la sloganuri patriotice, de ai crede că vor să se suie și ele pe valul suveranist care pare că se apropie în Europa. Sau poate chiar vor, din punct de vedere electoral vorbind. „România merită mai mult", zice PSD. „România în primul rând", zice PNL. Iar ALDE nu uită să-și arate coloana vertebrală: „Demnitate în Europa".

Dar, oare, vor livra demnitate și patriotism? Sau se vor îndoi flexibil imediat ce vine vorba de parteneriate civile pentru homosexuali și semnări de pacturi pentru migrație ori convenții privind definirea „genului" drept construct socio-cultural?

Căci, iată ce aflăm de pe Profit.ro: „Ministerul pentru diaspora și dezvoltarea resurselor umane din Pakistan a convenit să trimită în România peste 500.000 de muncitori din diverse sectoare, până în 2020. Decizia este în urma unei oferte prezentate de ambasadorul român în Pakistan, Niculaie Goia, într-o întâlnire oficială cu Sayed Zulfikar Abbas Bukhari, asistent special al premierului pakistanez, potrivit presei locale.” Ziarul Financiar publică și el un articol cu titlul „Pregătiţi-vă de invazia pakistaneză. APP: Reprezentanţii României au bătut palma să aducă în ţară 500.000 de pakistanezi pentru a fi şoferi, doctori, ingineri, muncitori în construcţii şi nu în ultimul rând IT-işti.”

E fake news sau e adevărat? Ne poate răspunde Guvernul? Ne poate răspunde PSD?

Europa geme sub povara problemelor sociale aduse de imigrația din spațiul islamic și dificila integrare și noi vrem jumătate de milion de pakistanezi din scurt?

Asta o însemna, oare, „România merită mai mult"? Că România merită 500.000 de pakistanezi de gestionat în plus peste problemele pe care le avem deja pe aici?

P.S.: MAE comunică faptul că discuțiile dintre ambasadorul României la Islamabad și asistentul special al prim-ministrului Imran Khan, Zulfi Bukhari, au avut într-adevăr ca subiect „interesul părții pakistaneze pentru regularizarea și eficientizarea exportului de forță de muncă și a respectării legislației relevante”, dar nu au inclus stabilirea unor cote sau cifre cu privire la un eventual transfer de forță de muncă din Pakistan. În plus, în conformitate cu legislația în vigoare, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 34/2019, contingentul alocat pentru lucrătorii extra-comunitari pentru anul 2019 la nivel național este de 20.000.

Problema totuși, rămâne: vor fi partidele românești care clamează patriotismul și punerea intereselor țării pe primul loc, cu adevărat interesate să se opună intereselor globaliste?

___

Comentariu de Gabriel Popa, invitat

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.