Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin acuză SUA că a generat foamete în țările sărace: Au trecut de la statutul de exportator de alimente la cel de importator

biden putin biden

Statele Unite au trecut de la statutul de exportator de alimente la cel de importator, agravând problemele din țările în curs de dezvoltare, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri cu câștigătorii competiției "Liderii Rusiei".

"Din cauza deficitelor bugetare [din Occident], au început să finanțeze acest domeniu, toate acestea au dus la faptul că au început să racoleze alimente de pe piața mondială. Dacă, să zicem, aceleași state în anii precedenți erau un exportator net de alimente, atunci au devenit un importator net și au cumpărat mai multe alimente de pe piața mondială cu 17 miliarde de dolari decât au vândut", a declarat șeful statului rus. potrivit agenției Tass.

"Acest lucru sugerează că [Statele Unite] au exacerbat problemele țărilor în curs de dezvoltare, ale țărilor sărace, și și-au închis propriile probleme", a subliniat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.