Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Căutată de mii de polițiști, cetățeni și alte structuri de ordine publică, minora dată dispărută în București a fost găsită. A spus că a fost o FARSĂ

Polonia news
112 telefon

Minora căutată în toată Capitala de mii de polițiști și cetățeni după ce a sunat la 112 susținând că este sechestrată într-un apartament a fost găsită. În urma audierilor ea a declarat că a făcut o farsă la adresa autorităților.

”Minora  de 16 ani, Denisa Calin, care a telefonat la 112 reclamând  ca este sechestrată  a fost gasita. In urma audierilor a declarat ca nu a fost sechestrată și ca a făcut o farsa autoritatilor.”, susțin pentru stiripesurse.ro surse din cadrul anchetatorilor.

În urma verificărilor de amploare și căutărilor făcute de polițiștii Capitalei, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, tânăra care a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din București a fost găsită sâmbătă dimineață, în jurul orei 02:00, într-o locuință din sectorul 6.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, din județul Constanța, a declarat însă că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol și că totul fost o farsă.

Ea a fost dusă la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Sectorului 6, unde a fost audiată.

"Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informații ce au fost verificate de polițiști și s-au dovedit ca fiind false", anunță Poliția Capitalei.

Cercetările au fost declanșate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

___

Reamintim că ieri la ora 18.00 o tânără a apelat Dispeceratul-112 și a reclamat că este ținută cu forța într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legătură telefonică cu polițiști din DGPMB. În căutare sunt angrenate forțe din întreaga unitate de poliție. Fată susținea că are 16 ani și că se va arunca de la etaj dacă nu va fi salvată.

Căutările au fost declanșate imediat și sunt în desfășurare", a anunțat Poliția Capitalei.

Mai multe echipaje de poliție au cautat-o în zona străzii Buzoieni, în fiecare apartament. În plus, mai mulți bucureșteni s-au mobilizat și o caută și ei, din bloc în bloc, pe persoana care a spus că este sechestrată. Femeia a spus că vede cupola unei biserici și a dat mai multe detalii suplimentare. Apelul a fost efectuat de pe o cartelă pre-pay. Se ia în calcul și ipoteza unei farse. Conform Antena 3, polițiștii au ajuns la un apartament care corespundea poziției oferite de indicile femeii, însă nu a răspuns nimeni la ușă. Femeia a spus că nu a auzit nicio bătaie la ușă, semn că acolo ar fi sechestrată.

Ulterior căutările au fost extinse și în cele din urmă localizat apelul și găsit apelantul. Totul a fost până la urmă o glumă proastă și cel mai probabil părinții fetei vor fi sancționați cu o amendă drastică deoarece tânăra este minoră.

Citește și: Mircea Badea explodează din nou! Dacă-ți permiți să pui întrebări, ești cu rușii, ești cu corupții .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.