Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL vrea să 'taie' din bugetari: Statul acesta gras, peste tot în toate ministere mănâncă mult prea mulţi bani

bugetari

Deputatul Robert Sighiartău (PNL) a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că statul gras peste tot în toate ministere mănâncă mult prea mulţi bani şi că trebuie să ne asumăm şi să tăiem din foarte multe agenţii, să restructurăm şi să digitalizăm. Noi tot vorbim de digitalizare şi vedem că numărul celor angajaţi la stat creşte, asta este o probemă, a mai spus Sighiartău, anunță News.ro.

”Statul acesta gras, în general, peste tot în toate ministere mănâncă mult prea mulţi bani”, a declarat Robert Sighiartău, în contextul finalizării proiectului de buget pe 2023.

Deputatul PNL a precizat că ”statul român şi inclusiv parlamentarii trebuie să vină cu nişte comisii care se se ocupe de restructurarea statului român”.

”Noi tot vorbim de digitalizare şi vedem că numărul celor angajaţi la stat creşte, asta este o probemă pe care am avut-o nu numai anul acesta ci şi în anii trecuţi. De 10 ani, numărul angajaţilor la stat tot creşte în contextul în care privatul nu mai are forţă de muncă şi în contextul în care cheltuielile statului tot cresc. Eu cred că în momentul ăsta, chiar dacă avem o criză, trebuie să ne asumăm şi să tăiem din foarte multe agenţii, să restructurăm şi să digitalizăm ce e de digitalizat. Eu vă spun că statul ar funcţiona chiar bine”, a mai declarat deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.