Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii nu mai trebuie să aleagă între amantele PSD și amantele PNL

Stenogramele PNL pentru care știripesurse.ro trebuie felicitat ne arată cât de putrede sunt partidele vechi și cât de asemănătoare. Nichita și amanta de la Iași reprezintă doar un detaliu din tabloul corupției generalizate cu accente de vodevil. Uite că PNL recunoaște că practica amantelor este prezentă și de cealaltă parte. Dacă împărțim scena politică doar între cele două partide cu ștate vechi de plată în zona fraudelor de tot felul, atunci românii vor avea de ales între amantele PSD și amantele PNL.

Acest cerc vicios de schimbare a partidelor vechi între ele poate însă să înceteze prin alternativa la clasa politică de amante și de amanți din ultimii 25 de ani. Românii pot vedea acum foarte clar cum funcționează votul lor: doar în sensul trecerii sinecurilor și banilor de la alcovurile unora la alcovurile altora.

În 2016 românii vor ști că nu mai trebuie să aleagă între PSD sau PNL, pentru că i-au văzut de ce sunt capabile aceste găști de prea multe ori. Nici o operație estetică nu mai poate reda inocența acestor două cutre bătrâne care au furat și au mințit sub diferite nume de nu mai știu nici ele care e adevărul.

E timpul pentru o alternativă autentică și aceasta este Partidul România Unită. Suntem singurul partid care spune lucrurilor pe nume și care are curajul să arate că împăratul e gol. Și împăratul de la Cotroceni, și împăratul de la Palatul Victoria, și prinții opoziției liberale false care își vând deja posturile pentru amante.

Și, în timp ce reprezentanții partidelor cu amante se pupau ieri la Cotroceni și ciocneau cupe cu șampanie, sărbătorind nu se știe ce victorii răsunătoare pentru buzunarele lor, delegatul PRU, vicepreședintele Vasile Vlașin depunea o coroană de flori în cel mai mare cimitir de război românesc, aflat în Slovacia, la Zvolen, unde sunt înmormântați 10.384 de eroi români uciși în al doilea război mondial. Aceasta este diferența dintre PRU și celelalte partide: alții își cinstesc amantele, noi ne cinstim eroii!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.