Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rupere de nori pe Valea Prahovei: După viitura de ieri, azi Sinaia s-a umplut de apă; probleme mari în zona gării / VIDEO

ISU Ph
inundatii Siania

O ploaie torenţială, care a durat aproximativ o jumătate de oră, s-a abătut, luni, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. La Sinaia a fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce o stradă a fost inundată, iar apa s-a acumulat şi în zona Gării.

Pompierii prahoveni au intervenit, luni, pentru evacuarea apei din staţiunea Sinaia, unde o porţiune din strada Mihail Kogălniceanu a fost inundată în urma unei ruperi de nori. A fost vorba despre o ploaie torenţială care a durat aproximativ o jumătate de oră.

City manager-ul oraşului Sinaia, Marian Panait, a declarat pentru News.ro că în urma ploii s-au produs scurgeri de pe versanţi, potrivit NEWS.ro.

În urmă cu puţin timp, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil şi în zona Gării din oraşul Sinaia.

Potrivit IPJ Prahova, pe DN 1 (E60), pe sectorul de drum cuprins între km 123+300 şi 123+400 s-a format o acumulare de apă pe tot spaţiul părţii carosabile şi pe acostamentul neconsolidat, ceea ce a dus la îngreunarea traficului rutier în zonă.

Acolo se află poliţiştii care acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere.

O viitură puternică s-a format, duminică seară, în localitatea Vâlcăneşti (judeţul Prahova), unde, în urma unei ploi torenţiale, apele pârâului Sărata au ieşit din matcă, conform News.ro.

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, viitura a luat trei autoturisme care au fost duse de ape la o distanţă de aproximativ un kilometru. Două dintre maşini erau abandonate, a treia fiind funcţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.