Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a SUNAT MOBILIZAREA în PNL București (EXCLUSIV SURSE)

PNL siglă

Organizația liberalilor bucureșteni este în fierbere săptămâna aceasta ca urmare a demisiei din funcția de "Șef de campanie" a lui Alexandru Nazare. Se pare că situația este complexă, motiv pentru care am discutat cu mai mulți lideri ai PNL, oameni bine informați și cu experiență în luptele politice.

Vezi și: SURSE - Începe 'Operațiunea șantierul' la PSD: 10 miliarde de lei pentru primari

”Ieri (28 martie - n.r.) a fost ședință mare la București și înțeleg că l-au puz pe Hazem (Alexandru Kansou, Secretarul general al PNL București) șef de campanie. El e din noua generație, însă pedist vechi, crescut la școala lui Vasile Blaga. O să zbârnâie Bucureștiul în campanie” ne-a mărturisit un vicepreședinte regional, provenit din fostul PD.

Nici foștii liberali nu sunt străini de mișcările de trupe. Unul dintre foștii lideri ai organizației, cunoscut pentru influența pe care încă o are ne-a spus: ”E clar că unii s-au cam necăjit văzând că Bucureștiul se mișcă bine de când a venit Rareș Bogdan candidat. Aproape zilnic e pe stradă cu oamenii, în toate sectoarele. Eu le-am spus personal să nu mai pună presiune pe București, nu așa se obțin rezultate, mai ales când votul în Capitală depinde atât de mult de Centru”

Vezi și: Kovesi, întrebată ce este în sufletul său după punerea sub control judiciar: 'Timp de 24 de ani mi-am făcut treaba' (VIDEO)

Liberalii bucureșteni au strâns peste 10% din semnăturile necesare depunerii candidaturilor, au organizat acțiuni zilnice cu Rareș Bogdan, deschizătorul listei de europarlamentare, și au contractat cele mai multe panotaje outdoor. Toate aceste demersuri au convins deja multe filiale județene asupra determinării celor din București.

Vezi și: ATAC dur al lui Ludovic Orban la Mihai Gâdea: O atitudine de grobian, total lipsită de cei 7 ani de acasă! Vom boicota Sinteza Zilei!

Mai mult, alegerea lui Alexandru Hazem Kansou ca șef de campanie se dorește a fi o garanție suplimentară privind disciplina sectoarelor în următoarele două luni de precampanie și campanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.