Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante: Autobuz plin cu pasageri, căzut în râu. Cel puțin un mort / VIDEO

Un autobuz plin cu pasageri a căzut în râul din centrul orașului. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața.

Un autobuz cu pasageri a rupt gardul și a căzut în râul Moika din Sankt Petersburg, Rusia. Potrivit datelor preliminare, în el se aflau pasageri.

Din înregistrările video de la fața locului de văd primele acțiuni de salvare, cum martorii oculari încearcă să ajute oamenii. Traficul la locul accidentului este restricționat.

O persoană a murit după ce un autobuz a căzut în râul Moika din Sankt Petersburg. Potrivit canalului Telegram, bărbatul este întins pe acoperișul autobuzului scufundat, iar capul său este în apă.

content-image

Oamenii sunt scoși din apă, unul câte unul, inconștienți. Potrivit presei ruse locale, ar putea fi până la 20 de persoane în apă. Unei victime i s-a făcut un masaj cardiac chiar pe autobuzul care se scufunda.

"Fontanka" relatează că autobuzul aparține SRL "Taxi".

Un reprezentant al transportatorului a declarat că circumstanțele incidentului sunt în curs de clarificare.

Ce se știe despre căderea autobuzului în râul din Sankt Petersburg

La 10 mai, în Sankt Petersburg, un autobuz cu pasageri s-a ciocnit cu două mașini pe digul râului Moika. După aceea, vehiculul a căzut în apă.

"Astăzi, în jurul orei 13:00, poliția a primit un raport despre căderea unui autobuz de pasageri de pe pod în râul Moika, în apropierea casei 69 de pe strada Big Morskaya. Potrivit datelor preliminare, în momentul accidentului în cabina vehiculului se aflau aproximativ 20 de persoane", - a declarat "Interfax" în șeful regional al Ministerului de Interne.

 

78.ru scrie că șoferul autobuzului a evitat o coliziune cu un car sharing, dar nu a reușit să facă față controlului. Serviciile de urgență lucrează acum la locul accidentului. Oamenii sunt evacuați din salon mai întâi pe acoperiș și mai departe pe uscat.

Potrivit canalului de telegram SHOT, șoferul carsharingului, după coliziunea cu care autobuzul a zburat în Moika, este reținut. El se află în mașina poliției rutiere. Șoferul autobuzului este, de asemenea, reținut.

Comitetul pentru transport din Sankt-Petersburg a emis o adresă oficială cu privire la faptul de urgență.

"Cu privire la faptul căderii autobuzului în apă informăm. Șoferul autobuzului firmei "Taxi", la virajul de pe strada Bolshaya Morskaya pe Podul Sărutului, nu a reușit să facă față controlului, autobuzul s-a întors, a trecut prin gard și a căzut în apă. La fața locului lucrează angajați ai Ministerului pentru Situații de Urgență și o ambulanță. De asemenea, la fața locului sunt dirijați reprezentanți ai transportatorului și conducerea Comitetului pentru transport. Tuturor victimelor le va fi acordată asistența necesară", a precizat ministerul.

@novosti_sputnik

 

♬ оригинальный звук - Новости мира и Беларуси

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.