Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisa PMP Constanta

Scrisoare deschisa

Catre: - presedintele interimar al CJC, Cristinel Dragomir
- primarul interimar, Decebal Fagadau
- consilierilor judeteni
- consilierilor locali

Presedintele PMP Constanta, Claudiu - Iorga Palaz, solicita de urgenta constituirea celor doua institutii, ca parte civila, (vatamata), in dosarele de coruptie, care au creat prejudicii de peste 200 milioane de euro din bugetul nostru, al Constantenilor!
Constat o nepasare si complicitate fata de furtul banilor publici din buzunarele Constantenilor!
Interimarii celor doua institutii, complici fiind si consilierii PNL (dovedind inca o data ca USL TRAIESTE si tine de “ciolan”), nu au promovat nici un proiect de hotarare ca parte civila pagubita in dosarele gruparii Mazare – Constantinescu! Acest lucru trebuia facut pentru ca ulterior sa se poata promova actiunea de recuperare a pagubei, respectiv a sumei de peste 200 milioane de euro!!!
Le solicit celor doi COMPLICI si COLABORATORI ai gruparii Mazare-Constantinescu (care ocupa cele doua functii in calitate de interimari, nefiind legitimati de cetateni) sa convoace de urgenta consiliile celor doua institutii si sa aprobe hotarari de consiliu prin care sa se constituie ca parti vatamate in dosarele de coruptie a celor doi puscariabili!

DOMNILOR INTERIMARI!

Neimplicarea in recuperarea a celor peste 200 milioane de euro nu face decat sa arate ca ati fost COMPLICI ai celor doi si ati semnat impreuna acte care au adus acest prejudiciu Constantenilor!
Dovediti ca nu va este frica ca cei doi sa nu va traga dupa ei! Totodata, consider ca la fel de vinovati sunt si consilierii PNL, care accepta tacit aceasta gaura in bugetul Constantenilor!
Stiu ca aveti control politic pe cei de la PNL, dar, aveti o datorie morala fata de Constanteni, pe care nu-i puteti ignora!
Ganditi-va cate lucruri s-ar fi putut face din acesti bani!!! ( spatii verzi, parcuri, alei, recuperarea scolilor, siguranta cetatenilor etc.).

DOVEDITI CA VA PASA DE CONSTANTA!!!
Altfel, eu, Claudiu Palaz, va acuz public, pe ambii, de abuz in serviciu si de colaborare in vederea protejarii banilor furati de gruparea Mazare – Constantinescu, din buzunarele Constantenilor!

Cu stima,
Claudiu-Iorga Palaz,
Presedinte PMP Constanta

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.