Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisa

Scrisoare deschisa

Domnule interimar Fagadau,

Subscrisa, Miscarea Populara Constanta, prin Claudiu Palaz, in calitate de presedinte al acestei organizatii, va aduc la cunostinta urmatoarele aspecte, pe care vad ca nu vreti sa le observati sau nu sunteti in stare:
1. Tineti langa dumneavoastra un trimis in judecata pentru fapte de coruptie si nu vreti sa luati masuri impotriva lui. Aceasta persoana se numeste Gabriel Stan, si inca ocupa functia de viceprimar, cu toate ca a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de Mazare – Strutinski si Eduard Martin!
Va somez, domnule interimar, sa dispuneti de indata schimbarea domnului viceprimar Gabriel Stan! Daca nu veti face acest lucru, va acuz de faptul ca protejati grupul infractional al lui Mazare si acolitii sai.
2. Va rog sa dispuneti de urgenta o analiza in ceea ce priveste contractul firmelor familiei Martin, si anume Polaris M. Holding, firma care se ocupa cu colectarea gunoiului in Constanta. Acest lucru este necesar pentru a stopa hemoragia banilor publici, catre o firma de casa a gruparii Mazare. 
Exista un dosar penal in care s-a constatat un prejudiciu! Va rog sa-l recuperati! Acestia sunt banii nostri, ai constantenilor! Nu va bateti joc de ei! Va aduc la cunostinta totodata si faptul ca trimiterea in judecata a deputatului Eduard Martin si arestarea de catre FBI a unchiului acestuia, Titi Martin, va duce la destabilizarea firmei Polaris si, implicit, la imposibilitatea acesteia de a mai respecta contractul cu Primaria Constanta. 
Domnule interimar, sper ca nu ne veti lasa cu gunoaiele neridicate in poarta si cu strazile pline de zapada, motivand ca firma Polaris are probleme si nu isi respecta contractul!
Luati masuri! Azi! Nu dupa ce faptul s-a consumat!
3. Un ultim aspect este legat de „sprijinul” si „efortul” pe care il faceti ca sa ne aratati un oras prafuit, plin de gropi si in bezna de sarbatorile de iarna! Nu sunteti in stare sa faceti nimic pentru un oras viu!
Ati cheltuit banii pe lucrari pentru a pune stalpi de iluminat noi, langa cei vechi! De ce, domnule interimar? Care sunt firmele care au castigat aceste lucrari? Nu cumva firmele dumneavoastra de casa? 
Pentru aceste lucrari ati cheltuit banii care ar fi putut asigura luminile de sarbatori ale orasului nostru! Iar noi, constantenii, nu ne-am mai fi dus copiii in alte orase sa vada cum sunt impodobite in aceasta perioada!
Va mai zic inca o data: debarasati-va de gruparea Mazare! Nu mai fiti lacheul acestei grupari!
Va stau la dispozitie pentru a va da solutii si in cele trei probleme indicate, dar si cum puteti lupta cu tentaculele gruparii Mazare!
Deschideti Constanta, domnule interimar!

Cu stima, 
Claudiu-Iorga Palaz,
Presedinte MP Constanta

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.