Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se mişcă Ţara, domnilor!

Românii sunt, în general, un popor domol, blând, suferitor, cum ar spune bunica mea, dar nu este de loc lipsit de putere de reacţie. Noi suntem contemplativi, preferăm să facem exerciţii de admiraţie, lăsăm acţiunea pentru mai târziu. Aceasta se explică mai ales prin faptul că ştim, avem experienţa aceasta, ştim că acţiunea aduce după sine fapte ireversibile, şi nu toate sunt bune. De asta îndurăm, noi, mai mult ca alte neamuri, dar asta nu ne face nici mai proşti şi nici mai indolenţi şi mai ales nu suntem lipsiţi niciodată de simţul observaţiei şi luăm foarte corect pulsul realităţii.

Şi realitatea este că Ţara nu mai suportă nici nesimţirea tehnocrată, nici nivelul de trai care nu pare a se ridica vreodată, nici hoţii care ne-au lăsat fără industrie şi speranţe, nici Entităţile Asociative Externe care îşi fac de cap pe pământurile noastre de parcă ar fi moşia lor. În ultimii 20 de ani, plini de promisiuni, românul nu s-a prea bucurat de nimic, în afară de dreptul de a fi slugi în ţara altora, pe jumătate din salariul lor, sau robi în agricultura mediteraneeană. Românii sunt sătui. Ei sunt sătui şi de trădătorii de ţară, şi de amploaiaţii acestora, şi de cei ce ne fac să credem că suntem proşti şi lipsiţi de un destin nobil. Cuţitul a ajuns la os. De aceea vă dau o ştire în premieră absolută:

Ţara se mişcă, domnilor!

Am informaţii precise că pe mai tot teritoriul României există şi se nasc în continuare asociaţii şi fundaţii care au ca principal scop păstrarea conştiinţei naţionale. Grupuri de patrioţi din Regat, Oltenia sau Moldova, din Banat şi Ardeal, de peste Prut sau de peste mări şi ţări, patrioţii se adună, îşi strâng rândurile ca să arunce încă odată apăsarea nevăzută ce sugrumă România şi Românismul, Ţara şi Neamul. Se discută, spirite se aprind, dezbaterile sunt aprige, inamicii sunt peste tot. Dar, Ţara se mişcă, domnilor! Aceste grupuri sunt pe cale să se unească şi vor să ceară dreptul unui viitor corect pentru România. Salvarea Patriei nu o pot realiza decât patrioţii. Mai mici, mai mari, avuţi sau amărâţi de sărăcie, oastea cea mare a Ţării se adună.

Bulgărele de zăpadă a pornit la vale!

În curând vom vedea şi avalanşa!

Ninel PEIA

Deputat de Ilfov

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.