Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, noi dezvăluiri despre Laura Codruța Kovesi: 'Nu am crezut niciodată că o să o lase mintea și educația ca să facă așa ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Laura Codruța Kovesi

Sebastian Ghiță a dezvăluit, vineri seara, la România TV, că Laura Codruța Kovesi este cea care a pus la cale un grup infracțional organizat în care i-a cooptat pe procurorii de la DNA Ploiești.

”Azilul nu l-am obținut, mi-a fost acordat. Fără să mă aștept mi-au acordat acest statut. Am același statut ca un cetățean normal. Am două dosare care se află la ÎCCJ și le mulțumesc judecătorilor care s-au aplecat cu atenție asupra lor și am fost achitat.

Laura Codruța Kovesi era dirijorul. Nu am crezut niciodată că o să o lase mintea și educația ca să facă așa ceva. Nu am crezut vreodată că a fost direct implicată. Ea a fost șefa grupul infracțional organizat. Nu e din aur, nu e din vreo elită, trebuie să se supună și ea legii, să fie anchetată. Nu am văzut nicio listă cu candidații la șefia Parchetului European, nu există. Cred că e o izmăneală a ei.

Pe mine, amnistia nu mă ajută. Să faci fărădelegi, cum făceau Negulescu și Onea, să inventezi probe, astea sunt la fel de abominabile precum crima.”, a declarat Sebastian Ghiță.

Citește și: Florin Călinescu vine cu un sfat pentru Viorica Dăncilă. Ce a avut de spus acesta .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.