Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Emisarii PSD i-au făcut lui Klaus Iohannis o ofertă specială pentru dezbaterea unu la unu cu Viorica Dăncilă

zerothposition.com
dezbatere electorala

PSD a trimis luni staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis o scrisoare în care propune ca între finaliștii de la prezidențiale să aibă loc două dezbateri. Surse social-democrate au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că au fost discuții neoficiale cu liberalii pentru condițiile în care să aibă loc confruntarea.

„Suntem de acord să aibă loc dezbaterea în terenul lui Iohannis”, au zis sursele citate. Social-democrații lasă la discreția candidatului PNL la ce televiziune sau post radio sau să aibă loc dezbaterea unu la unu, au adăugat sursele din PSD. De asemenea, PSD este de acord să aibă loc și o singură dezbatere, nu două, așa cum au cerut, au mai declarat sursele citate. PSD nu a primit un răspuns de la liberali. Conducerea PNL se află la ora transmiterii acestei știri într-o ședință cu Klaus Iohannis în care se va discuta oferta PSD.

„Vedeți, încearcă PSD să atragă atenția prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează să discut și cu colegii și colegele de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a afirmat Klaus Iohannis, la sosire. Întrebat însă dacă exclude o dezbatere cu Dăncilă, Iohannis nu a răspuns.

„Suntem deschiși oricărei variante care presupune organizarea acestor dezbateri într-un cadru transparent și cu moderatori imparțiali, astfel încât cei doi candidați să beneficieze de șanse egale”, se arată în scrisoarea PSD.

Vezi si: Dăncilă ia voturi de la USR și PMP. 14,5% din USR-iști l-au votat pe Iohannis. 43% din votanții Pro România l-au respins pe Mircea Diaconu (exit-poll) .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.