Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea, 'abandonat' la Rahova de deputații PSD?

fanatik.ro
dragnea

Niciun parlamentar nu a cerut Camerei Deputaților să meargă să-l viziteze pe Liviu Dragnea la Rahova, în calitate oficială, au spus surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO. Deputații care vor să viziteze un deținut în calitate oficială de parlamentari pentru a realiza un raport sau pentru a documenta o anumită speță, trebuie să depună la conducerea Camerei Deputaților o solicitare în acest, solicitare care trece și pe la Comisia Juridică. După 6 luni de la încarcerarea lui Dragnea, niciun deputat nu a făcut o asemenea cerere, au declarat sursele citate.

Asta nu înseamnă că fostul șef PSD nu are discuții neoficiale cu foștii săi colegi din Camera Deputaților: Dragnea are dreptul la o oră de convorbiri telefonice pe zi.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de ÎCCJ la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Fostul lider PSD este încarcerat la penitenciarul Rahova.

Vezi si: SURSE - Măcel la vârful PNL, după votul pe alocațiile copiilor. Guvernul s-a aruncat în aer în Parlament: 14 deputați PNL + ALDE + PMP au făcut jocul PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.