Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Te salut, PSD 2014: invinge-ne iar cu inteleptul tau patriotism!

ovidiu raetchi

S-a intors in forta PSD 2014, admirabil loser de campanie, plesnind de tupeu, patriot si ortodox pana la plasele. Pentru perdaful tras de presedintele Iohannis pe tema modificarii Codului Penal (adoptat, de altfel, de Comisia Ponta - pe atunci ministrul si subordonatul lui Boc) si a haosului cardurilor de sanatate, pesedistii au regasit, dupa fireasca smerenie de sase luni a invinsului la scor, tonul tafnos, cu iz de mineriada, din noiembrie 2014. Ce anchete gloriose facea pe-atunci PSD la OTV-ul lui Diaconescu! Cum mai demonstra partidul Marii Uniri ca Iohannis a vandut copiii romanilor! Cum il mai infierau pe candidatul PNL pentru ca nu-i roman sadea si nu-i ortodox Arsenie Boca style! Ce mai sarbatoreau ei in avans pe stadioane, cu sampania la rece, ca Barcelona la Sevilla, victoria partidului-stat impotriva "mutului" care nu-i un bun familist pentru ca n-are copii. Pe-atunci - credeau ei - pe "neamtul protestant" nu-l vor vota decat romanii din Diaspora, care nu au mancat salam cu soia si carora - s-a inteles, domnu' ministru Corlatean?! - nici nu trebuie sa le dam prea multe sectii de votare, sa nu se lafaie in banii rrromanilor verzi.

Azi, acest PSD s-a intors. Iohannis, va sa zica, nu critica Guvernul din responsabilitate prezidentiala. Nu-i nicio problema cu cardurile de sanatate, oamenii care se plang sunt, de buna seama, in slujba corporatiilor hraparete si a hypermarketurilor insetate de TVA. Presedintele e influentat - tuna pesedistii - de farmacistii anti-nationali si de taietorii de lemne cosmopoliti. Presedintele nu e de partea romanilor, zice, cu subiect si predicat, ministrul mediului: trimiteti Corpul de Control la firmele straine - asa cum il trimiteati in noiembrie 2014 la Primaria Sibiu! De partea romanilor sunt Hrebenciuc si Ioan Adam, care-si restituiau cateva judete cu paduri. De partea romanilor e Drujba lui Dumnezeu, aliatul lui Ponta.

S-a intors in forta PSD 2014. O incantare sa-i vezi iarasi pe patriotii vigilenti izolandu-se de Romania moderna si civilizata. Si triumfand din nou in alegeri ca pe vremea cand mancau - relaxati, ortodocsi si dolofani - popcorn in timp ce Diaspora ingheta protestant la cozi in fata ambasadelor.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.