Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu vorbește despre un posibil BLAT între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă: 'Aș ajuta-o să intre în turul doi'

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Traian Băsescu anunță că președintele Klaus Iohannis va avea probleme în cazul în care, în turul doi al alegerilor prezidențiale, l-ar avea contracandidat pe Dan Barna, candidatul Alianței USR - PLUS. Băsescu vine și cu un scenariu în care s-ar face un blat între Iohannis și candidatul PSD.

”Cât de penibil a ajuns PSD pentru a da bătălia ca să ajungă în turul 2! PSD se declasifică singur. Viorica Dăncilă va fi desemnată. O va pune în cui pe Gabriela Firea, ca să dea din mâini și din gură. Problema PSD e că nu are lideri.

Citește și: Atac dur la adresa lui Rareș Bogdan și Moise Guran: Incitatori populiști

Doamna Dăncilă e mult mai puțin vulnerabilă decât doamna Firea. Doamna Firea e vulnerabilă la București, unde nu a făcut nimic. Dăncilă nu va intra în turul 2. În locul lui Iohannis aș ajuta-o să intre în turul 2. I-aș face câteva hatâruri cu remanierile, aș ajuta-o. Iohannis ar vrea-o pe Dăncilă în turul 2, e mai ușor decât cu USR. Dacă intră Dan Barna în turul 2, cei din PSD o să îl voteze.”, a precizat Traian Băsescu la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.