Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trezeşte-te Românie, ţară de cobai!

Nu e menirea mea, ca membru al Legislativului, să tot trag semnale de alarmă vizavi de pericolele care ne dau târcoale de când fragila noastră democraţie s-a reînfiripat în România. Dar nici nu pot sta deoparte atunci când există informaţii despre infame nelegiuiri ce pun în pericol viaţa copiilor noştri, şi chiar a noastră. Am scris depre vaccinuri şi mi-au sărit la gât, am scris despre Colectiv şi m-au făcut ţicnit, dar am avut dreptate. Mai ales în cazul medicamentelor care, dacă nu ne ucid cu zile, nici nu ne ajută cu ceva.

În sprijinul celor scrise de mine nu vine doar scandalul biocidelor diluate până la a fi apă chioară, ci şi declaraţiile unui specialist a cărui expertiză nu poate fi pusă sub nicio îndoială.

Vorbesc despre medicul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie, care a făcut nişte declaraţii explozive, întâi pentru excepţionalul jurnalist Cătălin Tolontan, apoi pentru un site cu multe semnături foarte respectabile, respectiv Republica.

În esenţă, acest specialist a declarat că: "medicamentele generice cu care ne tratăm au zero eficienţă”, şi a propus cel mai de bun simţ lucru ce trebuie cât mai repede pus în practică: „Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice, al căror import e protejat de politicieni, medicamente care nu-și fac efectul”.

Evident acest lucru este la mintea cocoşului: este imperios necesar să nu ne mai lăsăm duşi de nas de nume mari din farmacologie, de companii de răsunet mondial, şi să construim laboratoare de mare performanţă unde să analizăm eficienţa acestor tratamente. Ba chiar, acestea să se repete, pentru fiece medicament, din şase în şase luni, ca să fim siguri că nu ne otrăvim, dar şi că au capacitatea de a contribui la însănătoşirea noastră, şi nu numai la a umfla bugete straine şi, prin şpăgi grase, conturile unor vânzători de Ţară şi Neam. Ştiţi părerea mea, aceştia din urmă ar trebui alungaţi din România, fără o leţcaie, după ce-ar fi făcut un stagiu de 25 de ani de puşcărie pentru genocid asupra conaţionalilor săi…

Astfel de teste ar trebui iute extinse şi în cazul vaccinurilor şi a tuturor substanţelor utilizate în tratamentele curente, dar şi la cele speciale.

Poate doar aşa vom scăpa de statutul cobai ai Europei şi întregii lumi.

Căci asta am ajuns să fim, nişte cobai nevinovaţi prinşi în cuşti invizibile manevrate de oameni al căror hidos chip nu-l vom afla niciodată.

Şi nici nu m-ar mira să aflăm, cât de curând, că aruncăm 4 miliarde de euro, cam la atât este estimată piaţa medicamentelor, pe an, pe… placebo. Adică pe speranţe, nu pe certitudini!

Evident, primul pas este ca aceste verificări să fie aplicate la vaccinurile care, aşa cum s-a văzut deja, ne omoară, an de an copii.

Sunt destui români care ştiu prea bine cine sunt vinovaţii, dar teama de represaliile sclavilor puternicilor companii famaceutice transnaţionale este mare şi multi şefi din România aleşi sau numiţi sunt Trădători de Neam şi Ţară.

Dar va sosi şi ceasul acesta, vă promit!

Deputat de Ilfov

Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.