Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trimis în judecată de DNA, primarul Timișoarei se războiește cu presa: 'Acesta este adevărul, nicidecum ce apare în presă'

robu

Tribunalul Timiș a dispus, marți, începerea judecății în dosarul caselor naționalizate din Timișoara, în care edilul municipiului, Nicolae Robu, este acuzat de DNA de abuz în serviciu. Primarul confundă însă verificarea legalității rechizitoriului în camera preliminară cu trimiterea în judecată și susține că nu a fost trimis încă în judecată, pentru că poate contesta la Curtea de Apel decizia de ieri a Tribunalului Timiș.

„ADEVĂRUL ADEVĂRAT ÎN CEEA CE MĂ PRIVEȘTE!

RUȘINE PRESEI TONOMAT, CARE CONTINUĂ DEZINFORMAREA!

Stimați timișoreni și compatrioți de pretutindeni,

Astăzi s-a judecat la Camera Preliminară a Tribunalului Timiș solicitarea mea ca “dosarul caselor naționalizate” să fie retrimis la Procuratură / DNA, pentru mai multe motive, inclusiv acela că mie niciodată nu mi s-a luat nicio declarație de către Procuror, fiind lipsit, astfel, de dreptul la apărare încă din faza de cercetare.

Respingerea solicitării la Tribunal nu înseamnă automat trimiterea în judecată, pentru că am dreptul la contestație și abia Curtea de Apel va stabili dacă voi fi efectiv trimis în judecată sau nu!

ACESTA ESTE ADEVĂRUL ADEVĂRAT! NICIDECUM CE APARE ÎN PRESĂ!

Vă reamintesc, eu sunt în cauză acuzat NUMAI ȘI NUMAI pentru vânzarea a două maghernițe, foste magazii de lemne dintr-un fund de curte, locuințe sociale, fără terenul de sub ele sau de-alături, dintr-o zonă periferică, fără legătură cu așa-numitele “case naționalizate din zona centrală vândute unor clanuri și persoane suspuse” și implicit fără legătură cu prejudiciul de milioane de euro despre care se vorbește conex vânzării acestora!

Puteți vedea cele două locuințe vândute cu semnătura mea -nu de către mine, nu la ordinul meu, ci de către o Comisie din care eu nici măcar n-am făcut parte!- în pozele atașate, și încă așa cum se prezintă ele după ce amărâții care le-au cumpărat le-au aranjat! Inițial, ele n-au avut nici apă, nici curent, nici canalizare, nici baie!!!

ESTE DREPTATE, în aceste condiții, să fiu eu de trei ani încoace terfelit în halul în care sunt, prin modul în care se prezintă lucrurile de către un procuror evident abuziv în raport cu mine și de către o presă mizerabilă, plătită de politicieni la fel de mizerabili, fără conștiință, fără valoare, care n-au făcut nimic bun în viața lor și care tot ce arată că știu este să-i împroaște cu noroi pe cei ce au făcut, pe cei corecți și cinstiți 100%, dedicați 100% interesului public, ca mine? ESTE DREPTATE?!

P.S.

(1) Știți la cât sunt evaluate cele două maghernițe și cât este, în consecință, prejudiciul ce mi se impută mie, pentru care mi s-a pus sechestru pe ambele apartamente -unul cu 3 camere, unul cu 4 camere- pe care le dețin? La 70.000 euro! Ați citit bine! 70.000 euro, două maghernițe dintr-un fund de curte! Două maghernițe, puse pe picior de egalitate cu cele două apartamente ale mele! DREPTATE, NU?!

(2) Acuza este de foloase necuvenite NU PENTRU MINE -deci nu o acuzație de corupție a mea!-, ci de foloase necuvenite pentru acei amărâți care au cumpărat cele două locuințe”, scrie Robu pe Facebook.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, la finele anului 2019, trimiterea în judecată a nouă inculpaţi în legătură cu vânzarea frauduloasă şi la preţuri modice a 207 imobile, majoritatea situate în centrul vechi al Timişoarei. Prejudiciul total l-au estimat la circa 9.500.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.