Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă a răbufnit după stenogramele incendiare de la FRF: 'Toate partiele, aceeași mizerie'

tudor chirila

Tudor Chirilă a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după apariția stenogramelor incendiare de la ultima ședință a FRF, înainte de alegeri. Răzvan Burleanu a chemat toți șefii din Federație și s-a folosit din plin de faptul că el se ocupă de organizarea scrutinului.

"Astazi aflam ca metodele folosite la realegerea lui Burleanu nu difera - la capitolul fair-play cel putin - de cele pe care le-a folosit Lupescu prin sprijinul primit de la mafia politica implicata direct si deplin in sustinerea lui. Si uite asa ajungem din nou la singurul adevar pe care doar strada a avut curajul sa-l enunte: toate partidele aceeasi mizerie. In finalul articolului pe care il scriam acum cateva zile despre alegerile FRF spuneam ca mafia din fotbal ar trebui sa dispara, orice culoare politica ar avea. Si scriu asta pentru ca daca as fi candidat vreodata pentru ceva, nu m-as fi gandit in veci ca ar trebuie sa fac o gimmastica murdara, paralela cu campania electorala. Alegerile FRF sunt oglinda perfecta a alegerilor locale, parlamentare sau prezidentiale si a rarefierii morale in care se afla Romania.

Citește și: STENOGRAME INCENDIARE - Cum și-a aranjat Răzvan Burleanu alegerile la FRF/AUDIO

PS. Am ajuns atat de anesteziati moral incat permisivitatea noastra merge pana la a ne intreba : care metode or fi mai putin nocive?

PS2. Se pare ca inregistrarea oricarei convorbiri, sedinte, intalniri nu e doar apanajul procuraturii, ci un soi de sport national", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.