Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Vâlcea, fără permis și băut, a furat și condus o mașină

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un tânăr de 28 de ani din Ocnele Mari, județul Vâlcea, a fost reținut de polițiști, după ce a furat o mașină, pe care a condus-o deși nu avea permis și era băut, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii din orașul Ocnele Mari au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie, care a reclamat că i s-a furat mașina parcată în fața locuinței.

Citește și: Primul vaccin anti-COVID-19 va fi testat într-o săpămână! Unde va fi făcut primul vaccin

Polițiștii au dat mașina în urmărire și în scurt timp autoturismul a fost descoperit și oprit în trafic, pe raza orașului Băbeni.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din Ocnele Mari, căruia în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o alcoolemiei de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au constatat că acesta nu are permis de conducere.

„Tânărul a relatat că a sustras autovehiculul cu intenția de a se deplasa pe raza municipiului Drăgășani”, a transmis Poliția Vâlcea.

Citește și: Florin Cîțu, despre o importantă autostradă din România: Nu se va termina nici anul acesta, nici anul următor și cred că nici în mandatul nostru

Deși tânărul s-a împăcat cu proprietara mașinii, care nu a depus plângere, polițiștii îl cercetează pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.