Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR a băgat-o pe Denise Rifai în CEAȚĂ TOTALĂ: Nu mai înțeleg. Cine să fie oare acum cel mai mare zombie politic?

captura tv
denise rifai

Jurnalista Denise Rifai recununoaște că nu mai înțelege noima actualelor jocuri politice din România. Rifai acuză  USR că ar fi aruncat țara în haos prin ieșirea de la guvernare și avertizează că dacă Florin Cîțu nu va fi votat premier după ce Guvernul Cioloș ar urma să pice în Parlament, e posibil ca în România să fie organizate alegeri anticipate, alegeri care vor fi câștigate de PSD și AUR, conform sondajelor.

Citește și: Adrian Năstase INTRĂ TARE: La noi nu este nicio criză a energiei. Suntem furați!

"Eu nu mai inteleg nimic din jocul politic actual. Niciun partid ( in afara de USR ) nu va vota miercuri Cabinetul Ciolos. Deci vor obtine un numar de cca 80 voturi din cele 234 necesare investirii unui nou cabinet. Vorbim de acelasi USR, adica partidul care a aruncat tara in acest haos politic pentru ca premierul FCitu a demis doi dintre ministrii USR ai cabinetului pe care il conducea.

Sunt curioasa ce vor face cei de la USR la urmatoarea nominalizare a lui FlorinCitu care va veni saptamana viitoare. Nu vor vota nici aceasta varianta si vom vedea alegeri anticipate??? Pe toate sondajele, alegeri anticipate acum inseamna PSD si AUR scor foarte bun. Deci USR trimite PSD la guvernare???? Eu stau si ma intreb caci, sincer, nu mai inteleg nimic. Pe de alta parte, nici PSD nu ar avea interes politic sa preia guvernarea acum in prag de iarna, caci asta ar insemna erodarea lor politica si intarirea PNL in optiunile electoratului.

Recunosc. Jocul USR este total de neinteles. Cata vreme USR nu si pot vota premierul propriu, insa au pretentia sa impuna ei premierul PNL. Cred ca numai in politica damboviteana putem vedea asemenea improvizatie. Pagubele le stim. O drama fara margini. Si o tara in pragul falimentului. Cine sa fie oare acum Cel mai mare Zombie Politic? #pierdutzombiepolitic#romaniacautaguvern#USR", punctează Rifai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.