Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentino Rossi, primele declarații după ce a sfidat moartea la accidentul din MotoGP: 'A fost foarte, foarte înfricoşător' / VIDEO

agerpres
Valentino Rossi

Pilotul italian al echipei Yamaha Valentino Rossi a scăpat ca prin minune de un accident groaznic la Marele Premiu de MotoGP al Austriei, care a avut loc, duminică, pe circuitul de la Speilberg.

Italianul Franco Morbidelli (Yamaha) şi francezul Johann Zarco (Ducati Avintia) s-au acroşat în timpul cursei, în turul al optulea, iar motocicletele lor au traversat pista, fiind foarte aproape să-i lovească pe Rossi şi pe spaniolul Maverik Vinales (Yamaha).

BUBUIE scandalul în PNL Timiș: UN GREU al partidului contestă LISTA pentru CJ Timiș și face plângere la Orban

"A fost foarte, foarte înfricoşător. Toţi patru am fost cu adevărat norocoşi, dar mai ales Maverick şi cu mine. Putem merge să ne rugăm diseară, deoarece situaţia era într-adevăr foarte periculoasă. Ajungând în virajul 3, am simţit că se întâmplă ceva. Am crezut că este umbra elicopterului (n.r. - televiziunii), pentru că se întâmplă uneori să treacă peste pistă, dar era motocicleta lui Franco, care se rostogolea la o viteză incredibilă. Şi apoi a fost cea a lui Zarco care a trecut peste Vinales. Am fost cu adevărat norocoşi. Am vorbit cu Franco, este în regulă, încearcă să nu se gândească prea mult la ceea ce s-a întâmplat pentru că atunci când se gândeşte la asta, îl sperie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit", a declarat Rossi, după cursă, potrivit lequipe.fr, transmite news.ro.

Grand prix-ul a fost oprit cu steagul roşu, pista a fost curăţată, apoi cursa s-a reluat, fiind câştigată de italianul Andrea Dovizioso de la Ducati. Rossi a fost al cincilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.