Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, a avut o altă ofertă, înainte de Craiova: 'Am avut o discuție cu comandantul CSA Steaua. Nu mi s-a părut serioasă strategia'

victor piturca

Victor Pițurcă și-a început activitatatea de manager general la Universitatea Craiova, la 1 septembrie, însă tehnicianul a fost dorit și la CSA Steaua București, echipă din liga a patra. Pițurcă a recunoscut că a avut o discuție cu conducerea clubului, însă nu a fost mulțumit de strategie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

În conferința de presă susținută marți, Pițurcă a dezvăluit că a fost abordat de mai mulți oameni din conducerea celor de la CSA Steaua București și a avut o discuție cu comandantul Pompiliu Bixi-Mocanu. Strategia gândită de Clubul Sportiv al Armatei nu a fost pe placul antrenorului, care a ales proiectul de la Universitate Craiova.

"Am avut o discuție cu cineva din conducerea Armatei, când ni s-au decernat niște premii. Ulterior, am mers și am avut o discuție mai mult amicală cu comandatul. Dacă era să vin la Steaua, nu aș fi venit pe poziție de antrenor. Cu totul altceva s-ar fi dorit, dar nu mi s-a părut serioasă strategia. Acolo trebuie altceva. Nu mai contează acum", a declarat Victor Pițurcă, marți, la prezentarea sa în calitate de manager general al echipei Universitatea Craiova.

Citește și: Oreste râde de blonda care vrea să-l bată pe Klaus Iohannis: Uite cine vrea să fie președinte

Piţurcă a anunţat că obiectivul său este câştigarea campionatului şi accederea în grupele unei competiţii europene cu Universitatea Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.