Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, despre Mirel Rădoi: 'E o alegere foarte bună, mă bucur că un elev al meu a ajuns selecţioner la o vârstă atât de fragedă'

Victor Pițurcă, antrenorul Universității Craiova, este de părere că Mirel Rădoi va întâmpina mari probleme la naționala mare a României, potrivit Mediafax.

Victor Pițurcă a vorbit la Digi Sport despre Mirel Rădoi, noul selecționer al echipei naționale. Antrenorul Universității Craiova este de părere că fostul său elev va avea o misiune foarte dificilă în fruntea primei reprezentative: ”E o alegere foarte bună, mă bucur că un elev al meu a ajuns selecţioner la o vârstă atât de fragedă. Nu are o experienţă deosebită, am vorbit cu el că o să aibă mari probleme, nu ştie ce surprize îl aşteaptă. Dar a demonstrat la tineret că are inteligenţa ca să readucă naţionala în prim plan şi să se califice. Sper să aibă succes”.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

"Eu, când eram la tineret, nu am colaborat bine cu nea Puiu Iordănescu chiar dacă lucrasem împreună, dar când e vorba de interesul echipei mari nu se mai pune problema", a mai spus Victor Pițurcă.

Primul meci al barajului pentru Euro 2020 dintre Islanda şi România se joacă la data de 26 martie, începând cu ora 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.