Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta intervine tranşant în discuţia despre 'candidaţi, alianţe, funcţii': Ce pretenţii are Pro România

ponta pro romania

Victor Ponta intervine în discuţia despre candidaţii PSD şi ALDE la prezidenţiale şi despre remanierea guvernamentală. Fostul premier susţine că măsurile anunţate nu sunt suficiente, iar Pro România propune modificări profunde de abordare. Ponta remarcă doar că se vorbeşte în spaţiul public despre o alianţă PSD-ALDE-Pro România sau doar o alianţă Pro România - ALDE la prezidenţiale, însă nici nu confirmă, nici nu infirmă aceste scenarii.

"Vad ca toata lumea vorbeste despre candidati, aliante, functii ....

Poate ca este nevoie sa spun inca o data ce credem noi, cei de la ProRomania, ca este important:

1. Un Guvern si o administratie publica restructurate radical - nu de fatada ( foarte bine ca la Interne si Externe se schimba titularii - dar trebuie o schimbare profunda de sistem, nu doar a catorva oameni)

2. O strategie economica total noua si pragmatica de natura sa relanseze investitiile, dezvoltarea si sa ne opreasca din drumul spre faliment pe care mergem cu viteza maxima ( masuri de genul “biletele de tren la studenti” si “taxa de solidaritate” sunt ca aspirina la o boala grava!!!)

3. O echilibrare a scenei politice printr-o noua gandire a ceea ce inseamna politici progresiste de centru stanga , pro europene si pro dezvoltare/ iesirea din iluzia ca votul din 26 Mai a fost un “accident” sau “a fost doar contra lui Dragnea”/ un candidat la Alegerile Prezidentiale care sa fie cu adevarat o alternativa la Klaus Iohannis si un Guvern competent si performant care sa faca diferenta fata de lipsa de solutii si profesionalism a PNL si USR.

4. ProRomania va merge mai departe pe drumul pe care a pornit - pentru ca am vrut “altceva” si “altfel” / inainte de 26 Mai vedeam la televizor ca nu avem nicio sansa sa facem 5% si ca suntem “aliati” cu Iohannis/ dupa 26 am aflat ca suntem cu USR si Ciolos / acum, la acelasi televizor vedem ca suntem aliati cu PSD, cu Alde , ca sustinem candidati samd!

Poate e cazul sa reamintesc - Suntem ProRomania si tinem ( doar) cu Romania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.