Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cioloș critică desemnarea lui Ciucă: 'Un semnal deloc bun. Este o capitulare a politicului'

Facebook
Dacian Cioloș

Dacian Cioloș, președintele USR, reacționează dur la desemnarea generalului (r) Nicolae Ciucă drept candidat pentru funcția de prim-ministru. Cioloș afirmă că semnalul nu este deloc bun.

„Evident că nu e un semnal deloc bun. Noi am mai avut decizia de a militariza campania de vaccinare și am văzut rezultatul. Acum venim cu o propunere de premier... sigur, domnul Ciucă e în rezervă, dar e un fost militar, evident că nu suntem confortabil cu această propunere. Este o capitulare a politicului. Nu vedem de la PNL o asumare politică, ci vedem o asumare a unui om care vine din armată și care, evident, chiar dacă e civil, vine cu acest sentiment că iarăși trebuie să intervină armanta. Este un semnal foarte prost pentru cetățeni”, a declarat Dacian Cioloș.

Întrebat dacă USR va fi în opoziția și dacă va vota Guvernul Ciucă, Cioloș a afirmat că, „în aceste condiții, evident că dacă USR nu este la guvernare, evident că este în opoziție”.

„Nu știm ce să votăm deocamdată. Știm doar că există intenția de a forma un guvern minoritar, nu știm care este lista, care este programul. Nici nu mai contează cum votează USR, dacă PNL a anunțat că are susținere în Parlament și dacă PSD am înțeles că deja a anunțat că votează un guvern minoritar. Probabil există deja o înțelegere PNL-PSD, cu care se simt confortabil și unii și alții, deci nu se mai pune problema unei susțineri din partea USR. Vorbim despre instalarea unui guvern minoritar, despre a cărui instalare nu am fost consultați”, a mai declarat Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.