Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Jurnalista CNN Christiane Amanpour are cancer și face chimioterapie

Christiane Amanpour

Jurnalista Christiane Amanpour de la CNN a anunţat, luni, că a fost diagnosticată cu cancer ovarian, a fost operată şi face şedinţe de chimioterapie, informează News.ro.

"Am avut o intervenţie chirurgicală de succes şi acum fac chimioterapie pentru cel mai bun prognostic pe termen lung şi sunt încrezătoare”, a spus Amanpour, relatează CNN.

Amanpour, în vârstă de 63 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din lume, în parte datorită acoperirii conflictelor internaţionale.

În anunţul său, Amanpour a subliniat că acest cancer ovarian este prea frecvent, afectând "milioane de femei din întreaga lume”.

Vorbind de la Londra, Amanpour a spus că se simte "norocoasă să aibă asigurări de sănătate prin muncă şi doctori incredibili care mă tratează într-o ţară susţinută, desigur, de strălucitul NHS”, referindu-se la National Health Service din Marea Britanie.

Ea a afimat că îndeamnă femeile să se informeze despre această boală, să facă analize, să-şi asculte corpul şi să fie sigure că îngrijorările lor nu sunt respinse sau ignorate.

Citește și: Pericol pentru sănătate! Philips retrage de pe piață milioane de ventilatoare și dispozitive respiratorii. Ce recomandare primesc doctorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.