Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, mesaj NEAȘTEPTAT, în ultima apariție din campanie: Ce le-a spus liderilor PNL

klaus iohannis pnl

Klaus Iohannis a participat la evenimentul de aniversare a 144 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, la sediul central al PNL. Președintele a avut un mesaj neașteptat, la evenimentul liberal. Dacă la fiecare ieșire publică, Iohannis ataca PSD și pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, de data aceasta, președintele României nu a mai lansat nicio critică la adresa puterii, o premieră surprinzătoare.

”Dați-mi voie să încep cu ce se cuvine a începe o cuvântare de acest tip. La mulți ani Partidului Național Liberal, cu ocazia venerabilei vârste de 144 de ani! Cel mai vechi și, dacă îmi permiteți, cel mai bun partid din România.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Am auzit și m-am bucurat să avem această prezentare, lucruri importante despre istoria Partidului Național Liberal, despre fondatori, despre Brătieni, despre Kogălniceanu, nume mari liberale. Nu există carte de istorie în care aceste nume să nu apară!

Dați-mi voie să mă refer eu un pic la prezentul și viitorul Partidului Național Liberal. Ultima dată am participat la sărbătoarea ocazionată de ziua Partidului Național Liberal în anul 2015, la scurt timp după ce am luat în primire mandatul de Președinte al României și cedasem mandatul de Președinte al PNL.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

Atunci ne-am întâlnit în număr mare, cu speranțe mari. Și, de atunci, dragii mei, s-au scurs câțiva ani, câțiva ani cu evenimente politice mai bune pentru PNL, mai puțin bune pentru PNL, ani complicați.

Însă, în toți acești ani, Partidul Național Liberal a fost un sprijin de nădejde pentru mine, Președintele României, și pentru politica pe care am dus-o pentru români și pentru România. Mulțumesc, PNL, pentru acest sprijin!”, a afirmat Klaus Iohannis, cu ocazia celebrării a 144 de ani de la înființarea PNL, eveniment care a avut loc la sediul formațiunii din Capitală.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa

Președintele României a adăugat că în prezent PNL este un partid matur, iar fuziunea fostului PDL cu PNL a fost un succes.

„În anul 2014, Partidul Național Liberal s-a transformat, tot după un scrutin ca cel pe care îl așteptăm peste doar două zile, după europarlamentare. Conducerile vechiului Partid Național Liberal și al vechiului Partid Democrat Liberal au decis să fuzioneze cele două partide. A rezultat actualul Partid Național Liberal, un partid cu o vocație europeană, un partid cu vocația guvernării în România.

Citește și: Oana Zăvoranu revine! Unde o vor putea vedea fanii

Este extrem de important să constatăm, și fac acest lucru de la această tribună, că Partidul Național Liberal, în forma creată în vara lui 2014, s-a maturizat. Faliile inerente unei astfel de fuziuni au dispărut. PNL este astăzi un partid viu, un partid puternic, un partid unit, și, pentru toate acestea, dați-mi voie să mă bucur alături de voi și să vă felicit.”, a completat șeful statului.

Șeful statului a mai spus că dorește în viitorul apropiat ca PNL să ajungă la guvernare.

„Ne așteaptă alegeri grele și acestea de duminică nu sunt singurele. Urmează o serie de alegeri extrem de importante pentru România. Prima dată europarlamentarele și referendumul, care vor da românilor posibilitatea să voteze pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, așa cum ne-o dorim cu toții.

Citește și: Mircea Badea șterge pe jos cu Viorica Dăncilă:’ Aș da-o jos acum

Urmează prezidențialele, alegerile locale și alegerile parlamentare. După părerea mea, Partidul Național Liberal, în anul 2019, și cu siguranță în anul 2020, este pregătit să câștige aceste alegeri și vă doresc mult succes!

România are nevoie de o guvernare responsabilă, o guvernare care vine pentru România, o guvernare pentru români, o guvernare cu oameni dedicați României, o guvernare cu oameni dedicați viitorului european al României.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

O astfel de guvernare poate să vină de la Partidul Național Liberal și asta vă doresc pentru viitorul apropiat și, dacă se poate, chiar mai îndelungat.

La mulți ani!”, a conchis Iohannis.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.